Şimdi Ara

Sağlık Paketi Ayağına Dolandırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün kendilerine "genel sağlık ve danışmanlık merkezi" diyen, 02162230365 nolu numradan arandım.
    01.10.2013 de ilk yılı ücretsiz olan 1+1 sağlık paketi başlattığımı söyleyip, bu ekimden beri ödeme yapmadığımı, bugün öğlen 12 ye kadar ödeme yapmazsam dosya açılıp yasal takip başlatılacağını, ödenmesi gereken 380liralık borcun 1800lira+avukat masrafları vs ye fırlayacağından bahsettiler.ödemeyi kredi kartı ile direk telefondan yapabilecekmişim.
    Böyle bi paket başlatmadığımı inatla söyleyip, ayrıntılı bilgi istedim.Bilmem kaç nolu kanuna göre(kendilerini ciddi göstermek için zırvaladı biraz) telefonda tamam dediğim herşey ıslak imza yerine geçtiğini söyledi.Kadının uslubunun bi müşteri temsilcisine göre fazla sert olması zaten en başından belli ediyordu herşeyi."Yapacak bi ton işim var, daha fazla uzatamayacağım bu görüşmeyi" lafını hiçbir görevli kullanmaz.
    Yüzyüze görüşmek için adres istedim, onlardaki adresim başka bi şehirde olduğu için rahatlıkla "istanbul kadıköy belediyesinin ordayız, istanbula gelirseniz görüşebiliriz" dedi.zaten istanbulda olduğumu söyleyip ayrıntılı adres isteyince "ödeyecekseniz ödeyin yoksa dosyayı işleme koyacam" dedi, ödemeyeceğimi belirtince kapattı direk.beni arayan numarayı aradım tekrar, sözde gercek bi call center izlenimi vermek için ellerinden gelen herşeyi yapmışlar.bu sefer başka bi erkek çıktı, sistemde Batmanda oturduğum görülüyormuş, adres için kadıköy bağdat caddesi dedi, istanbuldayım deyince suratıma kapattı, bu olay 2kere daha yaşandı.
    Arayıp direk utanmıyor musunuz insanları dolandırmayı deyince adam direk küfürler saydırdı.

Çok uzun anlattım ama insanlarımız bilinçsiz, polisim savcıyım diye dolandırmalar eskide kaldı.kendilerini gerçek gibi göstermek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.böyle bi durumla karşılaşırsanız direk bi avukata danışın ve 155e ihbarda bulunun.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sct_cimbom -- 6 Aralık 2014; 10:49:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.