Şimdi Ara

Sağlık raporu geçerlilik süresi 2 yıl mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
34.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırınca 1 yıl olarak çıkıyor karşıma ancak bir yerde okuduğuma göre bu sene yapılan bir değişiklik ile 2 yıla çıkmış geçerliliği.

"29 Mayıs 2013 tarihinde yasalaşan bu duruma göre sertifikasını ehliyete çevirmeyen adaylar 29 Mayıs 2015 e kadar ehliyetlerini almazlar ise sertifikaları iptal olacaktır. Sertifikanın ne zaman alındığı önemli değil son tarih 29 Mayıs 2015 tir. Sertifika dosyasında ki sağlık raporu ve sabıka kaydı 2 seneden önceye aitse yenisini çıkartmak gerekiyor. Eski sağlık raporu ve sabıka kaydı mutlaka dosyada olacak. Başka sitelerde 6 ay yada 1 sene geçerliliği olduğu yazayor sağlık raporu ve sabı kaydının evet ilk önce 6 ay geçerliliği vardı 1 yıla çıkartıldı ve bir kaç ay öncede 2 sene çıkartıldı. Yazıya bu bilgiyi 24.04.2014 tarihinde eklemiş bulunuyorum. Bilgi günceldir emin olabilirsiniz."

http://ehliyetnasilalinir.blogspot.com.tr/2013/08/ehliyeti-hemen-aln-sertifikanz-yanmasn.html

Bunu doğrulayabilecek olan var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daemonville -- 16 Temmuz 2014; 10:02:44 >

• noldu sonuç ben de çıkartacağım da emin olamadım ben de
  • Sonuc nedir banada lazim oldu cevap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben uğraşmamak için yeniden çıkartıp gitmiştim ancak çok da sorun olmazmış gibi bir izlenim aldım belgeleri verirken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.