knight mnight çoluk çocuk işleri, uğraşmam. sözlükteki anlamını bilirim. çekemeyen varsa laf atmasın, saygısı olsun
Neyini çekemicem ben senin ya?
Provake dediğin, knight onlineda bi terimdi. Senin demeye çalıştığın provokedir TDKdan bak istersen, bunu demek istedim ben. Sözlükteki anlamını bilirim falan yapmana gerek yok, provake diye bi kelime yok çünkü sözlükte
quote:
Orijinalden alıntı: geceningölgesi
Hocam senin gibiler çuvalla mi satılıyor.bir konu açtık hemen türkçe ıngilizce çatışmasına çevirdin.
ve en beteri de bu: hem suçlu hem güçlü. adam hem durduk durmadık yerde ingilizce yazıyor, sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. esas seni mi çuvalla veriyorlar? nasıl bir kafa yapısıdır bu. sana herkes noktası virgülüne düzgün, türkçe kelimeler kullan da demiyor ama nedir bu allah aşkına ya? hayır, marjinal falan da olmuyorsunuz, kasmanıza gerek yok. özentisiniz. en sevmediğim yanları da haklıymış gibi konuşmaları, gerçi hata bizde, niye ciddiye alıyorsak.
dh'nin en sevdiğim yönü bu, biri özentilik veya marjinallik yapıp alakasız bir şekilde ingilizce yazınca, herkes tepkisini gösteriyor. haydi yine üste çıkmaya çalış, bul bu mesajımdaki hatalarımı, kendince haklı ol, egonu rahatlat.
quote:
Sagonun konser havası nasıldır?Hiç sagonun konserine gitmedim.Pişman olur muyum?
anadolu yakasında bir konserine gitmiştim atmosfer inanılmaz güzeldi. herkes tek bir ağızdan söylüyor karanlık ve kapalı bir ortam çok iyiydi kimse pişman olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
quote:
Orijinalden alıntı: !XiR
knight mnight çoluk çocuk işleri, uğraşmam. sözlükteki anlamını bilirim. çekemeyen varsa laf atmasın, saygısı olsun
Neyini çekemicem ben senin ya?
Provake dediğin, knight onlineda bi terimdi. Senin demeye çalıştığın provokedir TDKdan bak istersen, bunu demek istedim ben. Sözlükteki anlamını bilirim falan yapmana gerek yok, provake diye bi kelime yok çünkü sözlükte
Tebrikler +3 setere kazandınız
en ii rappa müslüm baba bence
dayanamıyorum artık söyleyeceğim;
ulan sagopa öteki dünyada yatacak yerin yok. baktınki millet küfürlerini dinlemiyor, ağlayımda dinlesinler didin milleti ne hale getirdin. birbirlerine şaka yapıp eğlenen mahallenin bebelerine sagopa dinlettim daha oynatıcı listesinin yarısında birbirlerine sorunlarından bahsetmeye başladılar. dayanamadım kapattım 10 dakika sonra normal hale döndüler. arabesk bitti siz başladınız. yıkayın gençliğin beyinlerinide daha genç yaşta hayattan soğusunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
quote:
Hocam senin gibiler çuvalla mi satılıyor.bir konu açtık hemen türkçe ıngilizce çatışmasına çevirdin.
ve en beteri de bu: hem suçlu hem güçlü. adam hem durduk durmadık yerde ingilizce yazıyor, sonra da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. esas seni mi çuvalla veriyorlar? nasıl bir kafa yapısıdır bu. sana herkes noktası virgülüne düzgün, türkçe kelimeler kullan da demiyor ama nedir bu allah aşkına ya? hayır, marjinal falan da olmuyorsunuz, kasmanıza gerek yok. özentisiniz. en sevmediğim yanları da haklıymış gibi konuşmaları, gerçi hata bizde, niye ciddiye alıyorsak.
dh'nin en sevdiğim yönü bu, biri özentilik veya marjinallik yapıp alakasız bir şekilde ingilizce yazınca, herkes tepkisini gösteriyor. haydi yine üste çıkmaya çalış, bul bu mesajımdaki hatalarımı, kendince haklı ol, egonu rahatlat.
hocam şimdi üste çıkmaya falan çalışmıyorum.Ben bu konu ile alakasız yorumlar yazanları eleştiriyorum.Yani şimdi bir 'in' kelimesi kullandık diye özenti mi olduk.Bravo size ne mutlu ki hayatını tek kalıp içerisinde yapıyorsunuz.Yok şu olmasın yok şu olsun size tavsiyem biraz geniş yaşayın hayatı bir şeye tümüyle karşı çıkmak bağnazlıktan başka bir şey değildir.
Sagopanın konserine gidip bayılıcağıma KADİKÖY ACİL SANSAR SALVO İHTİLAL DA POET PATRON SAİAN KARAÇALI ŞEHİNŞAH IN PARTİSİNE GİDERİM DAHA İYİ