Şimdi Ara

Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
1
Favori
316.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm

(En Son Oy Tarihi: 15.5.2019)
Giriş

Biz biraz eğlenelim, biraz eğlenin die orda çok ziyaretçi olduğu için aralarında belki sago'cu wardır die bi çalışma yamış bulunduq.
    Bu sayede bizimde üyelerimiz artacaktı.
    Ne de olsa forumun yarısı sırf bu K.O bölümünde !
    Bende onun için bu foruma takılmaya başlamıştım ama daha sonraları baktım ki hayat sadece K.O'dan ibaret değil !
    Sizde birşeylerin farkına varın artık !

• bizimde isimiz gücümüz sago hayttt
    Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

Knightı basamazsınız bu club ne zamandır var ama hala 4 sayfa ama knight clubu açıldı hoooop 7 sayfa oldu bile ha ha ha ha ha ha ha
    Orjinalden alıntı:YaK ®
    orda dalga amaçla ebnide yazan çok. ve görüdysen fake çok. birde biz onlarla kendimizi yarıştırmıyoruz. bun biliyosundur heralde ki knight hastası çok. yani adamların işi gücü knight.

• YaK bizimde girişteki mesajı değiştirsene.
    Piramidi sil ordan üye listesini yaz yaf !
    Hem başlığı daha seksi yapak.
    Sen bana MSN ver özelden {PM} konuşuruz !
    Daha bi güzel yaparız !
  •  Sago Yine Yapmış (İkimizi Anlatan Bişey) Yorumlar - _/_/DH Sagopa Kajm
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

quote:

Knightı basamazsınız bu club ne zamandır var ama hala 4 sayfa ama knight clubu açıldı hoooop 7 sayfa oldu bile ha ha ha ha ha ha ha

orda dalga amaçla ebnide yazan çok. ve görüdysen fake çok. birde biz onlarla kendimizi yarıştırmıyoruz. bun biliyosundur heralde ki knight hastası çok. yani adamların işi gücü knight.

ben zaten ciddi ciddi söylemedim dikkatini çekerim siz bizi bastınz bende tek kişilik ordu gibi burayı bastım(yada bastım gibi bişi oldu)yani sorun yok oke?

• quote:

quote:

quote:

ben zaten ciddi ciddi söylemedim dikkatini çekerim siz bizi bastınz bende tek kişilik ordu gibi burayı bastım(yada bastım gibi bişi oldu)yani sorun yok oke?

BİZİM MEKANIMIZI BASANIN MEKANINI KÖKÜNDEN SÖKERİZ
    YANINDAYIM BY PCCOPAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 28 Ekim 2006; 13:17:27 >

• yuru be SanalKabus biz 2 kişilik(2 olduğu için) bir ordu olduk kökünü alalım şunların
  • quote:

yuru be SanalKabus biz 2 kişilik(2 olduğu için) bir ordu olduk kökünü alalım şunların

PABUCUMUN SAGOCULARI
  • Knight ı artık 10-12 yaş arası çocuklar oynuo. Şuna bak knight online grubuymuş. size Sagonun ..... şarkısını armağan ediyoruz. tüm Sagopa Kajmer Fan Club olarak.

• anam herkesin kendisine göre sevdiği bi şey vardır ayrıca o 10-12 yaş grubunu değiştirmek isterim o yanlış oldu 7-50 yaş arası olacak çunku var yani 50 de oynayan yalan değil
  • quote:

Knight ı artık 10-12 yaş arası çocuklar oynuo. Şuna bak knight online grubuymuş. size Sagonun ..... şarkısını armağan ediyoruz. tüm Sagopa Kajmer Fan Club olarak.

knıghtı oynayanların çoğunluğu 10-12 yaş arası çocuklar dersen daha iyi olur bence ozaman haklısın derim bu arada bizim baskınımız devam ediyor

• quote:

anam herkesin kendisine göre sevdiği bi şey vardır ayrıca o 10-12 yaş grubunu değiştirmek isterim o yanlış oldu 7-50 yaş arası olacak çunku var yani 50 de oynayan yalan değil

genelleme die bişey var. 10-12 derken genel olarak anlamını kasdettiğimi anlamadıysanız yazık size.

bu arada o dediğim şarkıyı bi bulup dinleyin. size aramağan ettik çünki. Sagopa Kajmer ......
  • quote:

quote:

anam herkesin kendisine göre sevdiği bi şey vardır ayrıca o 10-12 yaş grubunu değiştirmek isterim o yanlış oldu 7-50 yaş arası olacak çunku var yani 50 de oynayan yalan değil

genelleme die bişey var. 10-12 derken genel olarak anlamını kasdettiğimi anlamadıysanız yazık size.

bu arada o dediğim şarkıyı bi bulup dinleyin. size aramağan ettik çünki. Sagopa Kajmer ......

e sana da yazık ozaman çünkü diye yazılacağını anlayamamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 28 Ekim 2006; 14:09:50 >

• la fazla ciddiye gidiyo iş yapmayın arkadaşlar aramızda takılıyoruz sadece yav o kadar ciddiye almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

quote:

quote:

e sana da yazık ozaman çünkü diye yazılacağını anlayamamışsın

pc de yazma dili farklıdır.

hem "ozaman" diye de yazılmaz. o zaman diye yazılır.

ben farklı yazarım. kimse karşımaz. çünki resmi bi iş yapmıyorum ben burda. çünki de yazarım çünkü de yazarım.

• HEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

BASARIM ulannnnn burayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Yakıp yıkarım sagopayı

başlattırmayın ağzımı

ikindi ikindi banlattırmayı nbeniiiiiiiii

isterseniz kardeş oluruz isterseniz düşman en kısa zamanda cevap bekliyorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10090448/tm.htm

YENİ BASMA ADRESİMİZ BURASI!!!

• bizim topiğimizi kirletmeyin szi bizde sizinkini beyler hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yakr ayıp oluo ama bende sizinkisini kirletirim ama haaaaaaaaaaa
  • ANKET VAR. HERKES OYLASIN.
  • knıght baskınlarımız devam edecek arkadaşlar oykullanın devam mı etsin kardeş mi olalım yoksa devam etmesin mi seiz şeçen hepiniz............
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.