Şimdi Ara

Sagopa KAjmer.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

adlı parçaşında sonra bundan nefret etmeye başladım

hatta cevap niteliğinde bir parça bile yapmaya karar verdim
  • silahsız kuvvet albümlerini bulamazsanız yardımcı olabilirim.sagopa'nın kaç tabut gömülecek şarkısı günde 50 kere dinlediğim tek şarkı.
    Ayrıca Ca$hFlow'unda manyak şarkıları var(gözyaşı rulazz)

Sagopa Kajmer=Kral
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

silahsız kuvvet albümlerini bulamazsanız yardımcı olabilirim.sagopa'nın kaç tabut gömülecek şarkısı günde 50 kere dinlediğim tek şarkı.
    Ayrıca Ca$hFlow'unda manyak şarkıları var(gözyaşı rulazz)

Sagopa Kajmer=Kral

baboli durduğun kabahat. bu bahsettiğin parçalar yok bende. nerden temin ederim???????

msn: cnteam@msn.com

sagopa=allahım oldu beah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSiKaN

SaGo K. Son aLbumunu dinLiyen varmI biLmiorum

aMa kesin dinLemeniz LAzIm :))) COk saLam yapmIsh

ArtIk Kufur Yok SAdece ve SAdece Gangsta (sert) rap

RAp yaparKen Gunaham1 girdim dinLeyin bence...

baba küfürsüz hip hop olmas yaw:))) beni biliyon küfür oldumu biterim o şarkıya.ama sagopa taktir ettiğim bi hiphopçudur.umarım ii bir satış grafiği yakalar
  • ya onALr hiphcu değiL kankam yaaaa onaLr Rapci.. :)

HipHopcu die biz ozenti Kesime dioruz.. :))) oKé...

Bu arada Sagopnaın ŞarkıLArını arıyan arkadaş bende Butun aLbumLArı var Silahsız Kyvvet de

DahiL oLmak uzere hatta aLbumLeşmemiş şarkıLArıda var. Direk yunus abiden aLdım

Demo niteLiğinde is tersen yoLLArım Bu guseLLiği yaparım ama bana kaLırsa

Son aLbumunu aL git paranLa ben diğerLerini yoLLArıms ana cunku Sen ve bn gibi insanALr bu adamALra para

kazandırmassa hepsi eLbet sonudna Ceza gibi Tukurdugunu yaLıcak ve gecim derid yuzuden PopçıLaşcak

anALtabiLiomuyum ama genede eLimden geLdiği kadar

yardımcı oLamay caLıSırım sana Bana Pm den adres fALamv eririsen bi cd yoLLArım Mp3 sekLinde...
  • Adam gora nın albümünde 4 şarkı söylemiş. Bide klip çekmişler. Filmle aynı anda bütün kanallarda gösterime girecekmiş.www.mirabeat.com da haberleri takip edebilirsiniz. Artık Sago yuda tvlerde görecez
  • sagotvye cıksınherkezi sagolar walla
  • dün kraltv de klibi yayınlandı. Fena değil di ama sago abimiz oynamaya çalışmış kurulu kukla gibi yaylanıp duruyordu.
    Şarkı güzeldi ama
  • Abi sagopa manyak ya, ben hemde tvde izledim hemde internete izliyom....
    raphaber.com sayfasinda var, abi manyak parca yaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  • Ne desen az. Bu adam bomba

Sago rapte en ön
  • SAgo K. AL Bide Burdan yak Cok sALam bence.. G.O.R.A Nın soundTrack i oLan parca bu...
  • Sagopa Kajmer..
    Adam Şu an türkçe Rap de lider durumda.
    Bilmeyenler için söyliyim. Ceza,Fucks gibi rapçilerin de müzik altyapısını sagopa hazırlıyor.
    Adamın stüdyosu varmış ya. Bide İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü me<unuymuş adam. E doğal olarak o kadar kelime haznesiyle şahane şarkılar yapıyo.
    Eğer mp3 lerini isteyen varsa bana p.m atsın bi adres var son albümünün bütün parçaları mevcut.
    Ve ensevdiğim kraL şarkısının bi kısmını sizlere yazıyorum :)

Rap dölüyle üreyen her satır karamsarhanenin dili
    Sagopa yaşlı bir çocuktu zaten yıllar öncesi.
    Aknelerime dokunamazdım,
    kan gölü olurdu suratım,
    lisede aynadan kaçardım,
    yorgan altı ağlardım.
    Ben parayla geç tanıştım,
    çok güzeldi aşık olamadım,
    yine de vardı kalbini çaldığı dostlarım.
    Ben onunla "merhaba" sohbetinde kaldım,
    yüz göz olamadım,
    aldattığı dostlarımda merabalaşırım..

• quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

quote:

Orjinalden alıntı: OettinGer

karikatür komedya nın introsu deli olmuş....her gün dinliyorum...bıkmadım...

İntroyu birde tersten dinle. Uygun programın varsa

Kardeş ben dediğini anlamadım açıklarmısın ?
  • Sagopa'nın son albumundeki(pesimistin gozyasları) en saglam track dr fuchs la yaptıgı feat Tanri cekti tum resimleri..
    Ayrıca sanal alem delikanlılarında ceza sadece kufur ederken sagopa gercek rap askerlerine selam etmisti...
  • ben dinledim dinlediğimede hiç pişman olmadım.faworiniz hangisi diye sorarsanız bebeğim öldü çok müthiş
  • ya sagonun bir pesimistin göz yaşlarıda güseldi şimdi yeni çıkan romantizma albümü de çok güsel yane
  • @ozanxalemze

baba gidip 2004ün topiğini bulmuşsun yani helal olsun sago gerçekten romantizma albümü ile bir basamak daha atladı yenisini bekliyoruz
  • abi tophic fazlalığı olmasın diye yane
  • 2009 pesimist ep 5
  • hain
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.