< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ağustos 2014; 13:12:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ağustos 2014; 13:12:44 > |
Oha la üstte Abra ve naber gibi boş beleş ve gerçek sago ile alakası olmayan saçma şarkıları son ses dinlediğini söyleyen adam maskeli balo gibi bir efsane şarkının kötü olduğunu iddia ediyor. Havalar soğuk bro üşütmüşsün bence sen
24,maskeli balo,vasiyet, tanrı çekti tüm resimleri vs gibi efsaneleri dinlemeyip naber maber gibi saçmalıkları dinleyen adam sagocu olamaz anca kendini kandırır |
Eski Sago nerde diyenler bebe değil 15 yıldır sago dinleyen gerçek sagocudur.Bu yeni şarkıları sevende Sagoyu daha 3-5 yıldır dinleyen bebelerdir
|
Sago 2008 öncesi ve sonrası olarak ayrılıyor.
Eleştirilmesinin nedeni aslında 2008den önceki şarkılarının kusursuz derecede güzel olması. Sagoyu sago yapan şarkılar olması. Kendine has üslubu olması. 2008den sonra ise ardı ardına kötü şarkıların gelmesi ve yeni tarz arayışlarının başarısız olması tepki yarattı. Aynı tepkiyi ben de veriyorum. Sago'yu eleştirenlerin büyük çoğunluğu eski sago dinleyicileri. Yeni halini kabullenemedikleri için eleştriyorlar. Bu benim için de öyle. Playlistimde hala romantizma, kits, bpg albümleri dururken yeni şarkılarından hiçbiri yok. Leyli, 24, iskeletler diyarı, analiz, vasiyet vs. vs. 10.000inci kez loopta çalarken yeni bir şarkısını bir kez dinleyip kapatıyorum. Bu kadar sevdiğim bir adamın bu kadar kötüye evrilmesini de eleştiririm arkadaş. |
Dogru yolu bulmus sonunda.
Son remixde saglam. Eskiyi geri dondur basgan |
Hala eski Sago değil diyenler var. Hayatta eskisi gibi neyden tat alabiliyorsunuz Allah aşkına? Adam yapmış işte, daha iyisi yok.
|
Pesimist EP 6 zaten güzel bir albümdü eklenen yeni şarkılar da güzel..
Özellikle "Söylenecek Çok Şey Var" hoşuma gitti.. |
Vazgeçtim İnan & Sal Gitsin
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastMan -- 2 Mayıs 2010; 10:15:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastMan -- 7 Ağustos 2009; 22:24:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastMan -- 3 Şubat 2009; 18:29:37 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastMan -- 1 Ocak 2009; 22:12:32 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 2 Ocak 2009; 23:51:33 > |