Şimdi Ara

sahaflara kitap satımı(dershane kitapları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde olan sıfır sayılabilecek dershane kitapları var. Bunları satmak istiyorum. nereye satabilirim ve yaklaşık 30 soru banlkasına ne kadar ücret öderler?

• yaşadığın ildeki sahaflara sorabilirsin. olmadıwww.gittigidiyor.com veyawww.sahibinden.com sitelerinden satabilirsin.
  • Çoğu zaman komik fiyatar veriyolar ama şansını dene bi
  • Beyler Beyazıt'taki sahaflara götürsem birkaç tane Antik Yayınları'ndan sizce 14 liralık temiz bir kitaba ne kadar verirler?
  • netten sat daha fazla para alırsın. hiç paraya alıyorlar sahaflar. yazık etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Beyler Beyazıt'taki sahaflara götürsem birkaç tane Antik Yayınları'ndan sizce 14 liralık temiz bir kitaba ne kadar verirler?

5'tlden fazla vermezler. Nete yönel tabii acelen yoksa.
  • dün taksimdeki sahaflara gittim, (ıssız adam filminin geçtiği sahaf vs.) yakınım zaten o tarafa, sık sıkta giderim, şöyle bir durum var, eğer sahaftan bir şey alacaksan o zaman güzel yani uygun fiyata alabilirsin mesela ben 21 tl lik bir kitabı 8 tl ye aldım ;fakat kitap satmak istersen veya takas etmek istersen aşırı derece de düşük fiyata alıyorlar ve öyle her kitabı da almıyorlar...bir kitapsever olarak bunu söylemem doğru değil belki ama abidik kubidik kitapları genelde kabul ediyorlar....

yani demem o ki sahaf çok ucuza kitap alıyor, başka türlü elinden çıkarmaya bak veya şansını dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagiua -- 25 Temmuz 2012; 23:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

Beyler Beyazıt'taki sahaflara götürsem birkaç tane Antik Yayınları'ndan sizce 14 liralık temiz bir kitaba ne kadar verirler?

kadıköyde 3 tl den alıyorlar genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

kadıköyde 3 tl den alıyorlar genelde

Feci
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.