Şimdi Ara

Sahalara tekrar inmeden önce bi kaç soru? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tuğer yok gelmiyor ama aslında var M@U olarak ama daha tam tescilleyemedik omu değilmi bence o karışık bu durum anlayamışsındır tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Tuğer yok gelmiyor ama aslında var M@U olarak ama daha tam tescilleyemedik omu değilmi bence o karışık bu durum anlayamışsındır tabi

benım konulara yorum yapınca ben hemen anlarım o mu değil mi bu arada annihilatör nerde
  • hoşgeldin, yeni sistemin hayırlı olsun iktyas :)
  • Tuğere mesaj attım bekliyoruz diye bakalım bir ,@annihilator de takılmıyor artık arada çevrimiçi oluyor 3-5 mesaj yazıyor sadece. Aslına bakarsan takılmaıs içinde pek sebep yok , tat yok yani şimdi. Bizimkisi alışkanlık işte. Kısa zamanda sıkılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Tuğere mesaj attım bekliyoruz diye bakalım bir ,@annihilator de takılmıyor artık arada çevrimiçi oluyor 3-5 mesaj yazıyor sadece. Aslına bakarsan takılmaıs içinde pek sebep yok , tat yok yani şimdi. Bizimkisi alışkanlık işte. Kısa zamanda sıkılırsın

niye tat yok hocam hayırdır
  • Bir süre dolan forumlarda anlarsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

nvidia cılara yeni kan lazımdı o da bulundu hoşgeldin reyiz

hoşbulduk hocam seni tanıyamadım sende mı nick değiştirdin yoksa

usta ben seni çok iyi hatırlıyorum, blacksmoke desem belki bişiler kıpraşır, beyninde yani

tamam hocam senide hatırladım . vay be o kadar aradan sonra unutulmamışız . sistem elime geçınce teste var mısın core i7 950 core i 7 2600k ya karşı aynı frekansta. zaten sistemlerimiz benzer

şimdiden yenilgiyi kabul ediyorum

gözüm 3d transistör 22nm ivy bridge lerde

o zamana inş. kapıştırırız bizim cengaverleri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.