Tuğer yok gelmiyor ama aslında var M@U olarak ama daha tam tescilleyemedik omu değilmi bence o karışık bu durum anlayamışsındır tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Tuğer yok gelmiyor ama aslında var M@U olarak ama daha tam tescilleyemedik omu değilmi bence o karışık bu durum anlayamışsındır tabi
benım konulara yorum yapınca ben hemen anlarım o mu değil mi bu arada annihilatör nerde
hoşgeldin, yeni sistemin hayırlı olsun iktyas :)
Tuğere mesaj attım bekliyoruz diye bakalım bir ,@annihilator de takılmıyor artık arada çevrimiçi oluyor 3-5 mesaj yazıyor sadece. Aslına bakarsan takılmaıs içinde pek sebep yok , tat yok yani şimdi. Bizimkisi alışkanlık işte. Kısa zamanda sıkılırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
Tuğere mesaj attım bekliyoruz diye bakalım bir ,@annihilator de takılmıyor artık arada çevrimiçi oluyor 3-5 mesaj yazıyor sadece. Aslına bakarsan takılmaıs içinde pek sebep yok , tat yok yani şimdi. Bizimkisi alışkanlık işte. Kısa zamanda sıkılırsın
niye tat yok hocam hayırdır
Bir süre dolan forumlarda anlarsın hocam
quote:
Orijinalden alıntı: iktyas
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
quote:
Orijinalden alıntı: iktyas
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
nvidia cılara yeni kan lazımdı o da bulundu hoşgeldin reyiz
hoşbulduk hocam seni tanıyamadım sende mı nick değiştirdin yoksa
usta ben seni çok iyi hatırlıyorum, blacksmoke desem belki bişiler kıpraşır, beyninde yani
tamam hocam senide hatırladım . vay be o kadar aradan sonra unutulmamışız . sistem elime geçınce teste var mısın core i7 950 core i 7 2600k ya karşı aynı frekansta. zaten sistemlerimiz benzer
şimdiden yenilgiyi kabul ediyorum
gözüm 3d transistör 22nm ivy bridge lerde
o zamana inş. kapıştırırız bizim cengaverleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme