ya birşey soracağım şahan bitti mi çok beyenerek izliyordum ama şu anlarda haber alamaıyorum şahandan hangi kanal da hangi saatler aeasunda bilen var mı?
ben de göremiyorum artık
zaten cıvımıştı adamın elinde malzeme kalmamıştıatv de sadece kullandı bence
kullanma mı bilmiyorum ama yine de çok güzeldi yni yayın dnemnde yine çkar umarm.
ya şahan ın dişi yakarış animasyonlarını nerden indirebilirim???
bende kim 500 ytl istemezki ye bitiyodum.Yarışma programını müthiş taklit etmiş
sahana burdan sesleniorum sahan akbabalar cagı varya onu dizi yap kocum benden demesi tutarsın dehset karakterler ve senaryon mukemmel akbabalar cagında
geçen ctesi kuzen showtv de var bu akşam dedi adınıda sölemişti tam hatırlamıyorum bilmemne dükkanı die bişey olcakmış ama yanlış gördü heralde yakında falan die reklam yapıyodu showtv de rastlayablirsiniz belki bende hiç görmedim onun yalancısıyım
cıvımıştı zaten yaaa adamın elinde malzeme kalmadı malesef ve bitirdi bitmesinden öncede zaten bi hafata veriyolardı bi hafta vermiyolardı belliydi bitecegi ama kim 500ytl istemezki ve dişi yakarışa hastayım bazen açıp hala izliyorum.
cengizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz................
akbabalar çağınıı üstüne tanımam abi
quote:
Orjinalden alıntı: yustay
akbabalar çağınıı üstüne tanımam abi
akbabalar çagı gercekten mukemmel bencede bu sezon varmı acaba atvde
şahan=recep ivedik ile kim 500 bin istemezki
hangi günler var şahan tvde arkadaşlar.
hiç bi fikrim yok
sahan bu sezon yokmu?
www.capturetv.com (öncedenwww.captureteam.tk daydı taşındı site) dan indirebilirsin saygılar.
anne ben manyak oldum.. berkut tiplemesine bayılıyodum yaaa MAHSUN ÖZCAN ALİŞAN SAKİN BENLE POLİMİĞE GİRMEYİN Bide dicle ile gibi gibi Özledim walla