Şimdi Ara

SAHAN 1970 Beyran 330 gr 19.90 TL 29 MART (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
5.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spot ürün, sürekli satış falan olmaz.

• hakim bey kullanıcısına yanıt
    sallamayalım lütfen.
    Bitlis, meşhur Muhittin Usta'nin Yeri, Beyran porsiyon 45 tl.

https://www.google.com/maps/reviews/data=!4m5!14m4!1m3!1m2!1s100258982080501019432!2s0x0:0xa7138b3015925e39?hl=en-US&shorturl=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Mahmut asıl sen sallama orada satılan ürün büryandır kocaman löp ettir kendisi. Bilmeden atlama bundan sonra beyran başka büryan başka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    tamam kardeş, 45 liraya bitlis 'te sofra donatırsın dedin, ben ona yazdım, 45 liraya sadece 1 tabak beyran geliyor. yanında içecek meze ayran salata söylersen fiyat daha da artar.
    İstanbul 'daki Emmi ile aynı fiyat nerdeyse. Anadolu ucuz diye bir durum yok artık.

edit= beyran, büryan karışıklığı olmuş, ee ne farkeder, var mı 45 liraya "donatilmiş" BEYRAN sofrası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 30 Mart 2022; 18:19:58 >
    Mahmut kardeş tek bir ürün atmakla olmaz o büryan adlı senin hayatında bilmediğin üründe belki 300 gram et var 12 saat özel fırınında pişiyor. İstanbulda aynısını yesen 200 TL en az verirsin. Etli ekmek, Adana vs ürünlerle sofra donatırsın o paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakim bey -- 30 Mart 2022; 18:42:56 >

SAHAN 1970 Beyran 330 gr 19.90 TL 29 MART 

Google -> ara kısmına "büryan" -> görseller SAHAN 1970 Beyran 330 gr 19.90 TL 29 MART 

• Zabadabadab Z kullanıcısına yanıt
    tamam anladık. 45 liraya donatilmiş sofra paylaşabilirdi arkadaş, bekledim, gelmedi.

Seninle mi uğraşacam kardeş hayatında yemeğin adını duymamış bölgenin yakınından geçmemiş konuşuyorsun bizim yıllarımız geçti o coğrafyada. Birazdan vakti bol biri seninle uğraşır belki bir iki paylaşım yapar.

vaktim yok deyip 5 mesajdir cevap veriyon.
    askerliği bitlis 'te yaptım.
    ordaki fiyatı bilmek için orda mı yaşamak gerek ? muş 'a gittim, otogar kavşağında Şefin Mutfağı restoranda BEYRAN buldum, 30 tl, yanına ayran ya da pilav gider, yine sofrayı donatamadik hakim kardeş.

Sen ne boş adam çıktın kardeşim engeli basacağım sonunda. Google’ye yazmayı iyi biliyorsun Oktay ustanın yeri fiyatlar yazıp bak bakalım veya ciğerci Talat usta, Mevlana kebap salonu vsvs sana daha 30 tane yer yazarım buraya. Al bir tane örnek

https://www.google.com/maps/reviews/data=!4m5!14m4!1m3!1m2!1s113556760707358881971!2s0x0:0xbff1a2c239526401?hl=tr işsiz herif daha uğraştırma beni ne boş mesele için tartıştırıyorsun insanı

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Bol et suyu, pirinç, et zaten özel bir yemek değil güzel bir yemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tmm.

• BİMDEN alıp denedik sahan beyranı.

evet kesinlikle restorandaki gibi değil, heleki antepteki ile kıyaslamak kesinlikle yanlış.

Fakat gel gelelim, piyasada et tavuk kuzu dana vs fiyatlar ortada. Bu fiyatlara kıyasla yinede iyi. Eti parasına göre koymuşlar. Hanım antepli olduğu için çok beğenmedi. ama sınıftada kalmadı :)

Bi daha alırmıyım? ; Her zaman almam fakat canım beyran istediğinde, eğerki buzdolabıma bir kaç tane attıysam, çıkarır yerim.. Özellikle gidip alacağımı sanmıyorum.

20tl çok para değil, gidip denemenizi öneririm..

Büryana gelirsek, istanbul fatih, saraçhanede, küçük siirt denen, kadınlar pazarında Beyran Büryan Kebap vs anadolu et mutfağı restoranlar var. lüx olmayıp, fiyatta biraz tuzlu yerler. birde sokak çok pis kokar. buna rağmen kalabalıktır :) Yakın olan, yolu düşen gitsin denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 30 Mart 2022; 20:10:16 >
  • Bugün 2 adet alıp denedim pek damak zevkime hitap etmedi aşırı bir ekşilik vardı sirkeden dolayı ki sirkeden ve sarımsaktan nefret ederim. Bu fiyata değer mi bence değmez su içinde 2 parça tiftiklenmiş et ve kırık pirinç

• Bugün ben de alıp denedim. Arkadaşların dediği gibi sarımsak ve sirke ağırlıklı bi tadı vardı. Et görece az, pirinçler de aşırı lapalaşmıştı.

Dikkatimi çeken noktaysa, Kutunun altında mikrodalgada ısıtma tarifinde Kapak ve kapak altındaki koruyucu ambalajını açarak ısıtın yazmasına rağmen benimkinde kapağının altında koruyucu bir ambalaj yoktu. Sizlerde var mıydı acaba?

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

Bende de yoktu bime özel ürettiler herhalde farklı r versiyonunu

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim üstadım. İçime su serptiniz. Sağolun varolun. "acaba mağazada birilerinin açıp bıraktığı kutuyu mu aldım?" diye içime bi kurt düşmüştü de.

• konuyu açan olarak yen i alıp deneyebildim.

üç ürünüde alıp içmek daha güzel gelecektir.

Beyran diye içmek güzel gelmedi bana. çok ekşimsi , et lezzeti az bir çorba.

kapağı açtığınızda koruyucu folyo yok bu arada.

fiyatına göre güzel ama beyran beklentiniz olmasın. stok yapmayı düşünmüştüm vazgeçtim.

diğer iki ürün Patlıcan Dolması gerçekten 35.99 etmez . onu beğenmedik. oda çok ekşi. et tadı yok.

içli köfte ise çok başarılı

yagda kızattım. çıtır çıtır, içinde fıstık taneleri var. lezzeti çok güzel

onun fiyatıda 35.99 içinden 5 adet çıkıyor. çocuklar da çok sevdi.

bir adet çorba bir adet içli köfte ile tek kişilik menü yapılabilir.

• Bu arada file Market varsa çevrenizde şu ürün 17 TL ye düşmüş 37 den stok bitiriyoruz diye bunu da aldım deneme amaçlı.

• Ben begendim beyranı, bana ekişisi biraz az ve tuzu de biraz fazla geldi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.