harbiden hee çok harikaydı sezon sonu çok komik yapmışlar
Bu ne ya, şahan dedikleri bumuydu öghhh bi tane indirdim, indirmez olaydım 20 mb beklediğime yazık oldu.
link için saolasın da ya o serap ezgü tarzında bi prog yapıodu ya onun adı neydi orda adam manyak he dio
quote:
Orjinalden alıntı: HipNotyC
link için saolasın da ya o serap ezgü tarzında bi prog yapıodu ya onun adı neydi orda adam manyak he dio
dişi yakarış yaw kopuyrm ben bunu izlerken
quote:
Orjinalden alıntı: electronics
sezon sonu bölümü manyaktı yaw koptum walla
Valla kusura bakmayın,ben Şahan'ın hastasıyım özellikle CEVİZKIRAN'ın ancak sezon sonu bölümü çok kötüydü,aşırı derecede baştan savma yapmışlardı.En komikleri TEHLİKE ÇEMBERİ ile SÜHA AMCA İLE MASALLAR bölümleriydi....Ama buna rağmen yeni sezonda yeni kanalda tam gaz devammm.
ewt cevizkıran güzel deil di ama süha amca, metin tok,tehlike canı komikti -kendi tiplemem beni kovdu
masal saatinde exorcist , star wars ve bremen mızıkacıları inaınılmaz tek kelimeyle müthiş kesin izleyin
quote:
Orjinalden alıntı: A.E.M.
masal saatinde exorcist , star wars ve bremen mızıkacıları inaınılmaz tek kelimeyle müthiş kesin izleyin
Şimdi bi tane kız var içine bişey girmiş,böle tuhaf konuşuyo,boru gibi kusuyo,annesi diyo noldu kızım kafan mı güzel,bu anesine git lan falan diyo,annesi diyo napsak bunu biz bitane adam geliyo şapkalı,ben diyo bunun içindekini çıkarırım,annesi diyo iyi olur valla SSK'ya bile gittik olmadı...