Şimdi Ara

Şahane bir site... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi arkadaşım link vermişti. çok hoş site.
  • arkadaşları ayakta alkışlıyorum
  • güzel bir siteymiş.
  • içerik nedir anlamadım
  • Tyranid site açıldıktan sonra maus ile basılı tut loding diyor zaten ondan sonra bir pencere açılıyor ben
    veo bencerenin ilk resminde mohammed yazıyor sanırım peygamber efendimizin sahte resmini koymuşlar geneeeeeeee bu site nin neresi güzelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy-Ali -- 21 Mart 2006; 22:09:46 >
  • arkadaşlar bu ne yaa muhteşem yapmışlar

keşke bende böyle yapabilseydim
  • Süper Manyak Bişey yaa
  • süpperrrrr bi site nasıl yapmışlar böyle yaaa valla helal olsun
  • Sitenin Görselliğine lafım yokta dikkat edin güzel diyen ahaliler şu linkehttp://fubon.co.uk/images/portfolio/web/mohammed/ Muhammed ? Resim ? varmı bir fikriniz....
  • sanmıyorum büyük ihtimalle dubai'deki zengin bir adamdır..
    çünkü UAE felandiyor bir şirket ismi veriyor..
  • kendimden utandım bide tasarımcı olcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.çelik

kendimden utandım bide tasarımcı olcam.

koptum akşam akşam.....kendimden utandım...

öle deme yaw...anasının karnından tasarımcı doğamışki bunlar..
    çalışmaya bakar iş..
  • Nutkum tutuldu;

Tasarımda ulaşmak istediğim en extreme nokta....
  • bence bunu çok çok başarılı birisi veya birileri yapmıştır.genelde bu tür insanlar Tv lerin animasyon grubunda felan çalışıyorlar.Türklerdende Flash ı manyak kullananlar var hatta kişisel sitesi vardı adamın unuttum süper bşidi.
  • yaw ben bu siteyi parçaladım işime yarar bi şey varmı diye...allak bullak oldu kafam hiç bi kod kullanmadan preloader yapmış adamlar anlamadım gittidoğruda çalışıyor başka sayfalardada denedim...helal olsun valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masova -- 5 Nisan 2006; 0:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: masova

yaw ben bu siteyi parçaladım işime yarar bi şey varmı diye...allak bullak oldu kafam hiç bi kod kullanmadan preloader yapmış adamlar anlamadım gittidoğruda çalışıyor başka sayfalardada denedim...helal olsun valla...

SWF de kod gözükürmü hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

quote:

yaw ben bu siteyi parçaladım işime yarar bi şey varmı diye...allak bullak oldu kafam hiç bi kod kullanmadan preloader yapmış adamlar anlamadım gittidoğruda çalışıyor başka sayfalardada denedim...helal olsun valla...

SWF de kod gözükürmü hiç

gözükmezmi babacan valla çok zekisin...mesajı iyi oku istersen...

• gerçekten ağzım açık kaldı.. harika yaa!!

müzik vs gerçekten çok güzel
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: b.hidayet

quote:

SWF de kod gözükürmü hiç

gözükmezmi babacan valla çok zekisin...mesajı iyi oku istersen...

Sitenin tahminim sende swf uzantısı var,Yani fla yok.SWF uzantılı dosyaları hiç fla ya çeviren programları kullanmadım ama çevrilse bile bence hiç kod göstermez gösterse bile orjinali olmaz diye düşünüyorum.

• brde bu siteye bir bakınız bu da baaya iyi tasarlanmış http://www.yasemen.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyapolat -- 8 Nisan 2006; 14:44:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.