Şimdi Ara

Sahibinden.com 2 el araba sözlüğü (yalanlar,klişeler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
17
Favori
10.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bunları gerçekten anlatmak isteyen dürüst satıcılar da zan altında kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Park halindeyken üst komşudan saksı düştüğünden tavan kapılar ve kaput değişti.Lütfen takıntısı olanlar aramasın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-vw-golf-7-1.6-tdi-highline-165790484/detay :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmety

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Park halindeyken üst komşudan saksı düştüğünden tavan kapılar ve kaput değişti.Lütfen takıntısı olanlar aramasın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-model-vw-golf-7-1.6-tdi-highline-165790484/detay :)

İyi yakalamışsınız hocam.

Araç 2012 model 30.000 KM'dir. Acarlarda 30.000 KM bakımı yeni yapılmıştır. Araçta değişen olmayıp kaputta yarım sağ çamurlukta yarım sol çamurlukta vernik vardır. Sol çamurluk çizikten dolayı kaput ve sağ çamurluk balkondan saksı düşmesinden dolayı boyalıdır. Başka herhangi bir şeyi yoktur. Ben alırken aracı böyle aldım herhangi bir sorunda yaşamadım. Alan arkadaş bunu bilip arasın. Telefonum akşam 19:00'dan sonra açık olur ulaşamazsanız mesaj atın ben size dönüş sağlarım.

Bide aracı böyle aldım herhangi sorun yaşamadım demesi ayrı olay , böyle tipler nedeniyle 2. el piyasası ölüyor.

• quote:

Tavanı boyalı ama güneş yanığından dolayı yada tavan boyalı ama üstüne boya döküldü : Türkçe'si araba 8 takla attı zor kurtardık pertten , bi enayi bulsakda itelesek

• baz donanımlara full+full. en dolu model yazanlarda var
  • sunroof hariç full
  • Birde Dosta giderciler var. Adamlarin hayatta hic dostu yok yeni dostlar edinmeye calisiyorlar zaar. Direk boyle ilandan uzak durmak gerek.

ekside guzel derlemeler var

https://eksisozluk.com/sahibinden-com-kliseleri--2583694

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım en bombalardan birisini yazıyorum.

"Kaskodan 3 defa hizmet alınmıştır."
  • Doktordan yazılı bir ilana baktım az önce.

"Görev yeri değişikliği nedeniyle satılık" şeklinde yazılmış.

Araç alınalı bir ay olmuş.

Anlamı: Bu aracı beğenmedim. Pişmanım. Asıl sebebi söylemeden, başka bir sebep söyleyip satmaktan başka çarem yok.
  • çok güzel konu,
    büyük bir zevkle okudum,
    emeğinize sağlık.
  • Sizde eleştiriyorsunuz haklısınız ama insan ilan vermeye korkar bu durumda...

Ben daha önce hiç ilan vermedim bir verelim bakalım eleştilileriniz neler olur...

2011 model nissan note 1.5 dci visia... 2010 ağustos trafiğe çıkışlı kitapçık yedek anahtarı bulunmaktadır...Alırken hediye olarak arka park sönsörü ve kapı kolları ve aynalar yetkili serviste tekna modeli şeklinde boyanmıştır...

10bin,20bin,30bin bakımları yetkili serviste yapılmış 40 bin bakımı ise filitre ve yağ alınırak ustada takılmıştır...araba 42bindedir...

Araçta dolu hasarından dolayı ufak göçükler mevcuttur ayrıca arka sağ far kırılmıştır ancak süs kısmı kırıldığından ampül bölümü sıkıntısız çalışmaktadır...

Benzin istasyonunda aralık olan kabıpın yanından geçen bir araba rüzgarıyla kapıyı açılmasına sebep olmuş kapı yandan geçen arabaya takılarak sonuna kadar açılmış ve arka sağ kapımın uç kısımları katlanmıştır...Kaskodan yetkili serviste orjinal kapı ile değişim sağlanmıştır...Sigortacım 2500TL hasar gözüküyor demişti ben hiç kontrol etmedim....

Ufak tefek sürtme çizikleri....Kılcal çizikler mevcuttur....

Son olarak altan tümseğe vurduğumdan dolayı cam suyu haznesinin hortumu yerinden oynamış yetkili serviste yapılmıştır...Ancak fazla su doldurunca hafif bir akıtma kısa sürelik olmaktadır...

Lastikler yeni değiştirilmiş 4 adet prelli lastik takılmış rot ve balans ayarı yapılmıştır...

Not :Arabam satılık değil......Sadece satsam böyle yazardım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesdos -- 8 Haziran 2014; 17:30:29 >

• Benim en nefret ettigim pazarlik payi var yazanlar. Resmen fiyati arttirdim enayi bulursam ederinin fazlasina satarim diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: .master

quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Konuyu siz hazırladıysanız güzel olmuş , güzel espriler var

Klişeler , yalanlar-üçkağıtlar havada uçuşıyor.

Yalnız son maddeye itirazım var .

Doktordan öğretmenden vs. yazmaktaki kasıt :

Satan kişinin işi gücü yeri yurdu belli , yani güven vermek .

Ben de şahsen böyle insanların ilanlarına daha fazla ilgi duyarım .

doğru , katılıyorum öğretmen adam memur adam binmekiçin kullanır, ticari amaçla içine eşya koymaz, yolcu tyaşımaz, az kullanır, pimpiriklidir malını korumak için servise gösterir. Bu tür araçlar daha temiz olur

Ben buna katılmıyorum doktor,eczacı yada memurdan olması tokatçılık yapmıyacakları anlamına nereden geliyor yada arabayı çok iyi sürdükleri anlamına.Şöför koltuğuna oturduğunda en apaçisinden , en üst düzey memuruna kadar arabayı nasıl sürdüğünü bilemeyiz.Artı , bayandan yazısıda aynıdır benim için kaldı ki , bayanlların nasıl sürdüğünü biliyorum 2 kere bana durduk yere arkadan çarptıkları için o yüzden bayanın kullandığı bir arabayı kesinlikle almam.

Bence siz yanlış anlamissiniz.
    Tabii ki de dediğiniz Meslek gruplarında çalışanların nasıl araç kullandıklarını bilemeyiz.
    Dolandırıcı da çıkabilirler.
    Ancak bu ihtimal bazı Meslek gruplarında çalışanlara göre daha düşüktür.

•  Sahibinden.com 2 el araba sözlüğü (yalanlar,klişeler)

Direk bu geldi aklıma

• Çiğit gibi araba

• Bel altı boyalıdır. ( araç cabrio )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUN" diye başlayan, hasarlı araç ilanları. genelde değerinin yarısı kadar hasarı vardır ama nedense hep 2-3 bin liraya halledilecek hasarlar olarak anlatılır.

Lütfen'i görünce direkt kapatın o ilanı, zaman kaybı......
  • güneş yanığından boyalı halbuki 2013 arabada güneş yanığı olurmu
  • "ARACIM DIŞTAN BOYALI İÇ KISIMLARINDA BOYA YOKTUR"
    Bir ilanda okudum yalnız cümlenin çevirisini bulamadım, sözlük anlamı nedir yardımcı olurmusunuz_?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.