Şimdi Ara

sahibinden.com da gördüğüm ilan . açıklamayı okuyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu alıcı okumaz bence özelliklerine bakıp adama sorar aynı soruları..
  • bu araba otomatik vites değil.

ayrıca ilan beni gerdi. söylediklerini zaten ortalama bir otomobil meraklısı biliyor. ne gerek var böyle ortamı germeye. son zamanlarda bütün araçlar, kaputa bir şey düştüğü için boyanıyor. hepsi garajdan çıkarken kapıları sürtüyor. o yüzden kapılar çamurluk komple boyanıyor. yoksa vurulduğu için değil. biliyoruz yani. bilmiyormuş gibi yapıyoruz. o yüzden bu arkadaşın tavrını gereksiz buldum. alacak olsam aramam. pazarlığa da arıza çıkarır, yetkili servise de gitmeye. uğraşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bu araba otomatik vites değil.

Nereden anladınız?
  • Debriyaj pedalı neden yok o zaman?
  • otomatik olduğu için

vites topuzunun üzerindeki sayılara ya da harflere bakarsak, her ne kadar görünmesede otomatik gibi duruyor zannumca.
  • Vites topuzunun görünüşü şöyle:
     sahibinden.com da gördüğüm ilan . açıklamayı okuyun
  • Biraz fazla abartmis sanki
  • Araba otomatik, vites üstünde + ve - yazıyor.
    Tam otomatik vites filan mı bekliyordunuz?
  • quote:

ayrıca ilan beni gerdi. söylediklerini zaten ortalama bir otomobil meraklısı biliyor. ne gerek var böyle ortamı germeye. son zamanlarda bütün araçlar, kaputa bir şey düştüğü için boyanıyor. hepsi garajdan çıkarken kapıları sürtüyor. o yüzden kapılar çamurluk komple boyanıyor. yoksa vurulduğu için değil. biliyoruz yani. bilmiyormuş gibi yapıyoruz. o yüzden bu arkadaşın tavrını gereksiz buldum. alacak olsam aramam. pazarlığa da arıza çıkarır, yetkili servise de gitmeye. uğraşılmaz

adamın yazdıklarını dikkatli okumadın galiba...ekliyorum...

"BU ARADA ARABAMIZIN SAĞ ON CAMURLUK ve ON KAPUT DEGISTI ve BOYANDI.BAZI ILANLARDA OLDUGU GIBI CICIKTEN DOLAYI BOYANMADI."

• quote:

Orijinalden alıntı: 2300

quote:

"BU ARADA ARABAMIZIN SAĞ ON CAMURLUK ve ON KAPUT DEGISTI ve BOYANDI.BAZI ILANLARDA OLDUGU GIBI CICIKTEN DOLAYI BOYANMADI."

yazdığımı anlamamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Vites topuzunun görünüşü şöyle:
     sahibinden.com da gördüğüm ilan . açıklamayı okuyun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2300

quote:

yazdığımı anlamamışsın

evet, benim kahvaltı yapmam lazım galiba

• Adam bıkmış artık ne yapsın? Düşüncelerinide çok güzel kaleme almış.
  • Gereksiz olmus, duzgun yazsa kazadan kaputu camurlugu degismis arabanin ilanini okumadan kapatirdik. Camurlukta kolay degisen parca degildir dikkatinizi cekerim.
  • Bu adam kesin DH üyesidir. Hanginiz o arabanın sahibi. Çıkın ortaya.
  • öyle teklıfler geliyoki yaratıcılık sınırlarını zorluyorlar adam iyi yapmış
  • Adam bildiğin sahibinden.com a ayarı vermiş..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

sahibinden.com da dün rastgeldiğim ilan
    açıklamalarda süper

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-gercekten-dizel-otomatik-arayanlar-incelesin-56964398/detay/

aslında adam haklı ve samimi..millet gibi çizik boyas falan demiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: mimalpay

Otomatik diye bahsettiği vites değil klima.
    Edit: Başlıkta da otomatik yazıyormuş, ben sadece ilan açıklamasını okumuşum otomatik,klima diye yazıyor.

Dualogic denilen tiptronic vites. Yani otomatik vites hemde dizel
  • İlan goruntuleme sayisi firlamistir simdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.