Şimdi Ara

sahibinden.com dolandırıcılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,aniden telefonum bozulunca sahibinden.com da telefon aramaya başladım.32gb iphone arıyordum edirne'de gökhan yalçınkaya isminde birinin açtığı ilani gördüm aradığım telefondu.boş bulundum ve önden parayi gönderdim sonrasında bir daha cevap alamadım.elimde olanlar ismi hesap numarası ve cep numarası.ne yapmam gerekiyor ? suçun büyüğü bende insanlara güvenip para göndermem.

• soğuk su içiceksin yapacağın başka bişey yok...yıl 2016 hala önceden parayı yollayan var
  • Polisai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden zaten dolandırıcı yuvasına döndü.yakın yerlerden ilan bakın elden alın verin.önüne gelen ilan açıyor

• Oncelikle Gecmis olsun hatayi zaten kabul etmissiniz ama arasira burlara ugrasaydin o siteden dolandirilanlarin mesajlarini gorurdun.

• uğraşacaksın paranı alacaksın arkadaşım
    dingonun ahırı değil burası
    soğuk su iç diyenleri zaten dinleme

ayrıca donanım sitesindesin ve ikinci el bölümü var
    burdan alışveriş yapsana be kardeşim
  • arkadaşlar o sitede ben de plak satıyordum.bana plagı almadan 5bin gönderenler oldu filan.tabii insanların hepsi dürüst değil.kendi hatam bilgileri var ama önce karakola mi gitmem lazım.cenazemiz vardı.bu konunun üzerinde düşünecek vaktim olmadı
  • Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi bi dilekçe yazacaksın savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın götürüp adliyeye vereceksin. Yanlız ne kadar belge varsa elinde hepsini ekle dilekçeye. Parayı gönderirken açıklamaya paranın ne için gönderildiğini yazmışsındır umarım onu al ekle. Ayrıca mesajlaşmalarınız varsa onları güzelce kağıda çıkartıp ekle. Dilekçeyide kısa ve öz tut.Her türlü aklına takılan soruyu sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.