Şimdi Ara

Sahibinden.com dopingler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • araç 50 k de arkadan hasarlı önemli yada önemsiz, ederi budur desenizde malesef 1.5 lira daha düşmeniz gerekir satmak istiyorsanız, hayırlı satışlar umarım istediğiniz fiyata satılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Arkasında vuruk var sanki pek hatasız değil Tabi ki normal böyle bir durum olması ama hatasız denmesi gibi klişe kelimeler pek olmuyor artık. Dobra dobra yazanlar daha çok tutuluyor. Bir diğer olay ki bu tür araçlar pek aranmıyor yani kendi alıcı kitlesi var ticari araçların. İkinci eli hızlı olan bir araç değil muadili Fiorino'ya göre bana göre. O yüzden fiyatta @nicknettin yazısına katılarak küsüratlı bir rakam yazılırsa alıcı daha istekli bakar ve gerçek satıcıysa iyi bir fiyata satabilir.

Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stochastic34

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

link bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-2011-bipper-dizel-kaza-boya-yok-hatasiz-105619326/detay/

Daha dikkatli dürüst olun açıklamasına; -KAZA BOYA YOK ,DEĞİŞEN YOK ,HATASIZ yazıp arkadaki hasarı gösterdiğiniz resimi gören aklı başında kimse aramaz sizi

1- amacı kusuru gizlemek olan adam arkadan resim koymazdı

2- o ufak çarpığın olması arabayı boyalı,değişen parçalı,kazalı yapmaz.Yanlış bir şey yazmamış.Gerekirse yaptırır verir ya da fiyattan düşer.Ukalalığın lüzumu yok.

3-konu daha önce ilanına doping alan ve bir etkisini gören var mı öğrenmek amacıyla açıldı.

1- satacağın kusurlu zevatın kusurunu gösterip kusuru yok demek ne için nasıl bir ruh haline sahip olmak gerek bilemeyeceğim. Resime dikkat etmemiş alıcı yazıya inanıp kusurusuz arabaya niyetlendi diyelim geldi kusuru gördü resimde gösterdik deyip ayağına getirmek mi amaç? "adam" kusursuz olmayan arabasına neden kusursuz yazar?

2- o ufak çarpık arabayı "çarpık" olduğundan çarpık araba kusurlu araba yapar düzeltme ihtiyacı var arabanın belki bu hasar arabayı lokal boyalı yapacak belkide titiz biri kaputu değiştirecek değişenli araba yapacak bunları benden duymadan evvel hiç düşünmediniz mi? Adabini bozmayacaksın senin arabanı ilanını tartışmaya ben açmadım iyiye canım cicim deyip kötüye het hüt etmeyeceksin ney yaptığının farkına var bu bilince varmadan başlık açıp riske girme sen.

3-Konu ilgili metinde ilan açılmış arayan yok sitemi var yani dopingin konusu araca ilgiyi arttırmak bende kıymetli zamanımı harcayıp kendi düşüncemi belirttim aynı senin gibi benim düşüncemde seviyesi dahilinde ekleme düzeltme eleştiriye açık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

link bu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-2011-bipper-dizel-kaza-boya-yok-hatasiz-105619326/detay/

Daha dikkatli dürüst olun açıklamasına; -KAZA BOYA YOK ,DEĞİŞEN YOK ,HATASIZ yazıp arkadaki hasarı gösterdiğiniz resimi gören aklı başında kimse aramaz sizi

1- amacı kusuru gizlemek olan adam arkadan resim koymazdı

2- o ufak çarpığın olması arabayı boyalı,değişen parçalı,kazalı yapmaz.Yanlış bir şey yazmamış.Gerekirse yaptırır verir ya da fiyattan düşer.Ukalalığın lüzumu yok.

3-konu daha önce ilanına doping alan ve bir etkisini gören var mı öğrenmek amacıyla açıldı.

hocam adam haklı simdi ben açtım ilanı arkada o göçüğü görüp alttaki kaza yok açıklamasını okuyunca inancım kırıldı.
    Mantık düz mantık , bunu gizleyen adam daha neleri gizliyordur

• Belki fikir verir 3 ay evvel iş arkadaşım 2010 model 30.000 km de Fiat Fiorino otomotik - siyah - boyasız ve ful olan modelini 25.500 e verdi..

Resimdekinin birebir aynısı

Sahibinden.com dopingler
  • quote:

Bir arkadaşım 2011 peugeot bipper aracını satmak icin ilan verdi

ama ne arayan varmış ne soran

sahibinden.com dopinglerin bir faydası olur mu diye düşünüyor

daha once alanlar varsa tecrubelerini paylaşabilirler mi?

cevaplar için şimdiden teşekkürler
    mesajları sildirsen dahi google kayıt edilmiş olduğundan tartışmaya ulaşabilecekler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.