hocam olay kurumsal logolarda insanlar güveniyor bakın bir çogu kurumsal logolu firmalar sahibindende get ile satış yapmıyor get yok kapıda ödeme yok havale kargo gibi insanlar güveniyor kurumsal logosu olduğu için |
Sahibinden.com Kurumsal Üyelik Dolandırıcıları (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliyazchocam olay kurumsal logolarda insanlar güveniyor bakın bir çogu kurumsal logolu firmalar sahibindende get ile satış yapmıyor get yok kapıda ödeme yok havale kargo gibi insanlar güveniyor kurumsal logosu olduğu için
Alıntıları Göstergeçmiş olsun dediğim gibi yeni açılan kurumsal üyelikler sahibinden nedense çok rahat çalınabiliyor logo larda kalıyor .
-
Hocam teşekkürler, siz paylaşmasanız büyük ihtimalle aynı kişi beni de dolandıracaktı. ForumDH sağolsun, tokatlanmadık. Geçmiş olsun hocam bu arada size.
(Fotoğrafın üzerine tıklayınca, çözünürlük artıyor.)
EDİT: Kişiye whatsapp' dan sen dolandırıcısın diyince, anında mağazayı kapattı, ilanları geri çekti. Beni whatsapp dan engelledi. Bu arada GET ile ödeme açar mısınız dedim, daha yüksek fiyattan. Aradaki komisyonu ben öderim dedim. Yok kurumsal firmayım dedi, GeT ile satmıyorum dedi. Adı Yu*** E*** E*** finansbank kullanıyor. Mağaza adı yunus bilişim idi. Muğla'dan ilan vermiş. Sanırım yukarıdaki arkadaşlardan biri de akyunuslar diye bir satıcıdan bahsetmişti. Bence GeT olmadan hiçbir ilanı satın almayın sarı siteden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 14 Ocak 2021; 14:23:48 >
-
Çok mutlu oldum bunları ifşalamaya devam edelim. -
Arkadaşlar kurumsal logo ila dolandırıcılık arttı çok dikkat edin adamlar kurumsal logolara çok kolay ulaşıyor -
sonuç noldu
-
Geç cevabım için özür dilerim, şimdi gördüm. Forum'da araştırınca hemen anladım dolandırıcı olduğunu, satın almadım.
@aliyazc hocamın paylaşması sayesinde tokatlanmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlpö3533 -- 17 Haziran 2021; 13:36:17 > -
Çok sevindim aman dikkat İNŞALLAH bir çok kişi bu şekilde araştırarak bu yazılanlardan istifade ederek dolandırılmaz saygılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X