Şimdi Ara

Sahibinden de ürün satmak!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok merak ettiği ve bu konuda tecrübeli olan arkadaşlarımın tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Sahibinden de kendime ait bazı ürünleri satmak istiyorum. Fakat şehir dışında birine sattığım zaman alışveriş nasıl oluyor? İlk parayı hesabıma mı yatırıyor, sonra mı ürünü gönderiyorum. Nasıl gerçekleşiyor alışveriş?Ürünü gönderdiğimde parayı göndermeme gibi yada parayı gönderdiğimde ürünü göndermeme gibi bir durum olabilir mi? Yada ben ikinci el birşey alsam adamın hesabına parayı yatırsam ürünü göndermeme gibi bir durum olur mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum...

• oyle satmak kolay degil. telefon ilani verirsin, adam sana "gelinlikle takas olur mu" diye mesaj atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce para alınır. Sonra ürün gönderilir. Kargo alıcınındır. Riskli tabi ama güvenmek lazım. Ne olursa olsun önce paradır.
  • alışverişi elden yapın mutlaka. Sehir dısıyla alışverişte sağlam referansı olanlarla yapın. Canınız yanmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden guvenli e ticaret kullaniyor. Yani kişi malzemeyi satin aldiginda para sahibindene gidiyor. Sen urunu kargolayinca karşıdaki onayi verince para sana geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

oyle satmak kolay degil. telefon ilani verirsin, adam sana "gelinlikle takas olur mu" diye mesaj atar

2. bölümünde yaşanmıştı böyle bir olay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.