Şimdi Ara

Sahibinden uygunsuz ilan 'İfşa' (2) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    34 ee 5906
    34ee 5906
    34 ee5906

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Hocam bunu örnek vermişsiniz ama araç makam aracı dikkatinizi çekerim. !

Tamam hocam kızmayın çok çok çok özür diliyorum. !

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2001-volvo-s-40-otomatik-vites-sunroof-koltuk-isitma-fuul-206869407/detay

Başka bir Volvo.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-boyle-temizini-gormediniz-full-plusfull-2001-carisma-avence-177033228/detay
    Bu da Carisma.

Taksi çıkması olma ihtimalleri de yok. İlla isterseniz başka da bulabilirim.
    Olmayacak bir şey değil.

• Km düşürünenin,düşürüpte saklayanın,paraya dokunduğu elinin,yola baktığı gözünün,koltuğa oturduğu poposunun(kaba yorum yapmamak adina zor tutuyorum),satmaya kalktığı arabasinin arsasinin sulalesinin......oh be rahatladim.devamini getirebilirsiniz icinizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allaha havale edelim böyle adiler için kendi terbiyemizi bozmak bize yakışmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam kızmak ne haddimize, ben sadece yukarda o kadar kilometreyi nasıl yapmış onsenede olayına şaşırmıştım ama siz beni örneklerle dahada çok şaşırttınız,demekki yapan varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Rica ederim hocam kızmak ne haddimize, ben sadece yukarda o kadar kilometreyi nasıl yapmış onsenede olayına şaşırmıştım ama siz beni örneklerle dahada çok şaşırttınız,demekki yapan varmış

Yani yapan var hocam. Ben bakarken öyle denk geldi diye koymuştum. İlan başlığına çok da dikkat etmemiştim.
    Ama daha 2 ay kadar önce yine bir Volvo S40 2004 modelinin 450 bin KM de satıldığını gördüm mesela.
  • uruker kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Buyurun, isterseniz ilk mesaja ekleyin.
     Sahibinden uygunsuz ilan 'İfşa' (2) Sahibinden uygunsuz ilan 'İfşa' (2) Sahibinden uygunsuz ilan 'İfşa' (2)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.