İş yerime orta boy bir dişi köpek geldi ve 3 gündür bakıyorum. Veterinere götürebildim 1 kez,anne olduğu için yavrularının yanına gitmesini engelleyecek bir müdahaleden kaçındılar. Ateşi yok dediler ve keyfi yerinde olduğu için pek bir şey söylemediler. Gözünde siğil var. Bugün 4. gün yavrularının yanına hiç gitmedi. (Sanırım yok) Küçük bir kulübe yaptım ona fakat çok üzülüyorum, aşırı sessiz hep kulübesinde. Arada bir dışarı çıkıyor ve minik oyunlar yapıyor vs. Bizlerleyken cok sosyal hareketli bir köpek. Bu miniğe ANKARA içi ömürlük bir aile arıyorum. İş yerim sanayide ve ana yol üzerinde, trafiğin çok hızlı,yoğun aktığı bir bölgede başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Bana yardımcı olur musunuz ? Masraflarını ben karşılayacağım.
Facebook'ta Patigiller sayfasında paylaşırsanız daha çabuk sahiplendirebilirsiniz.
Bir Kedi Gördüm Sanki
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, patifood vs de paylaşıldı her yere yavaş yavaş bilgi veriyorum.. tekrar teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: cctekin
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için, patifood vs de paylaşıldı her yere yavaş yavaş bilgi veriyorum.. tekrar teşekkür ederim
kayıp köpek türkiyede ilan verin. bu yavruları mutlaka olması gerekli eğer vet diyorsa. genellikle iş yerlerinin önünde köpek olur eğer imkan varsa güvenlik amaçlı + sıcak bir yuva için bakabilirsiniz inşallah yuvası olur
quote:
Orijinalden alıntı: I am Tony Montana
quote:
Orijinalden alıntı: cctekin
kayıp köpek türkiyede ilan verin. bu yavruları mutlaka olması gerekli eğer vet diyorsa. genellikle iş yerlerinin önünde köpek olur eğer imkan varsa güvenlik amaçlı + sıcak bir yuva için bakabilirsiniz inşallah yuvası olur
ben iş yerimin önünden geçerken gördüm, ilk önce alıp bakmak değildi amacım çünkü yavrularının olduğunu düşündüm. Daha sonra biraz yiyecek bir şeyler verdim kaldı jant kutularından da minik bir kulübe yapmıştım e baktım duruyor benimle beraber, gece bıraktım sabah geldim burda :) yani aslında bekçi köpeği gibi olamaz çünkü golden gibi :) sabah karda oynadığı videoyu atsam görürsünüz nasıl sevinçli karda oynadığı için :) neyse sonuç olarak yavrularına gitmedi, ya büyüttü bıraktı ya da öldü.. Olupta gitmeme şansı yok dedi veteriner bilemiyorum tabi.. Şimdilik burada biraz kar kış geçsin yıkarım güzelce iş yerinin köpeği olur artık :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme