arkadaslr grcekten hastaları var bazıları ınanılmaz derecede bakın benim rallyden bi arkadaşım var çocuk istanbulun en zengınlerınden bmw 3.30 ci , porsche 911 , bmw x5 elinde bu arabalar var ama gitti 10 mılyara temiz bi şahin aldı gıttı 10 mılyarlık masraf etti üstüne adamda bu arabalar varken şahinle gezıyo ınanamıorum ben grcekten ınanamıyorum bukdrmı olur hastalık deil bu delilik heralde
ya benim o kadar param olacak şahine binecem işim olmaz ama dedigin gibi hastalık degil delilik olmus
quote:
Orjinalden alıntı: aagir
şahin şahinlikten çıkmış tür değiştirmiş yeni türü belki o fiyata değer yanlız kişiliği değişmiş arabadan hayır gelir mi sürücüyü de olumsuz etkiler mi orası bilinmez
süperdi
birde doğan görünümlü şahin hep merak etmişimdir nasıl birşey diye
nefret ediyorum bu şahin, doğan'ı sakız eden kişiliklerden... adamın birinin arabasına fazla para istemesiyle ne ilgisi var şahin'i kötülemenin... çok akıllıysan almazsın olur, biter... şahin'e bile muhtaç kalın derim ve susarım...
aynı fiyata omega yada 406 almak daha mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme