800 EX DROP 80 VERSION 97TR ONLINE CUMARTESI PAZAR 24 HAFTA ICI 7-10 ARASI ONLINE (okul olDUGU ICIN) ACCC:daredevil_ufuk@hotmail.com
BEkLERİZ ::::::::::::::::::::
ben player herkeze basarılar
server in download i için www.sahinmu.tk dan download bolumunden indirebilirsiniz. acc ler dedigi gibi daredevil_ufuk@hotma...com adresinden alinabilir. gelecek arkler varsa gelsin cunku server da cok event yapiliyo. 2 gun boyuncada gm ler playerlari kasmak zorunda yani herkze 1 resi gmler tarafindan yapilacak.
quote:
Orijinalden alıntı: pH0n0m4n1a
server in download i için www.sahinmu.tk dan download bolumunden indirebilirsiniz. acc ler dedigi gibi daredevil_ufuk@hotma...com adresinden alinabilir. gelecek arkler varsa gelsin cunku server da cok event yapiliyo. 2 gun boyuncada gm ler playerlari kasmak zorunda yani herkze 1 resi gmler tarafindan yapilacak.
bu adam msn acmıyoki
quote:
Orijinalden alıntı: FIRST
bu adam msn acmıyoki
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: FIRST
bu adam msn acmıyoki
ufuk bi yere gitti gelecek
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FIRST
bu adam msn acmıyoki
ufuk bi yere gitti gelecek
Alıntıları Göster
server in exp si 1500 oldu (gecici bi sureligine) server online gelen gelsin. ufukta msnde acc leri alabilirisinz.
quote:
server in exp si 1500 oldu (gecici bi sureligine) server online gelen gelsin. ufukta msnde acc leri alabilirisinz.
Alıntıları Göster
YYaaaa Server 7 / 24 deilse Neden Acıyoz Beni DeLLeNDiriyonuz Sinir Etmeyin Beni !!!!
quote:
Orijinalden alıntı: zago15
YYaaaa Server 7 / 24 deilse Neden Acıyoz Beni DeLLeNDiriyonuz Sinir Etmeyin Beni !!!!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: zago15
aaa dogru şimdi yanlıs yapilmiş ilkten zago dan onay alacaz. bak yaptiklarina ayip be isteyen istedegi gibi server acar sende izlersin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zago15
aaa dogru şimdi yanlıs yapilmiş ilkten zago dan onay alacaz. bak yaptiklarina ayip be isteyen istedegi gibi server acar sende izlersin
Alıntıları Göster
Arkadaşlar Öncelikle Serverınız Hayırlı Olsun..Arkadaşlar Bir İsteğim Var Madem Server Kurup Açabiliyosunuz Bi Video Yapsanızda Herkes Yararlansa Sen Neden Yapmıyosun Diyecekseniz Daha Server Açamadım :)) Açıyorum Ama Lanc. Bağlanamıyorum Bir Türlü..Neyse Umarım Söylediklerimi Dikkate Alırsınız Bundan herkes Faydalanır..
quote:
Orijinalden alıntı: gurgunla
Arkadaşlar Öncelikle Serverınız Hayırlı Olsun..Arkadaşlar Bir İsteğim Var Madem Server Kurup Açabiliyosunuz Bi Video Yapsanızda Herkes Yararlansa Sen Neden Yapmıyosun Diyecekseniz Daha Server Açamadım :)) Açıyorum Ama Lanc. Bağlanamıyorum Bir Türlü..Neyse Umarım Söylediklerimi Dikkate Alırsınız Bundan herkes Faydalanır..
Alıntıları Göster
Exp çok fazla,server 7/24 değil,versiyon eski bence kimse oynamaz ama yinede hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: aLCoHoL111
Exp çok fazla,server 7/24 değil,versiyon eski bence kimse oynamaz ama yinede hayırlı olsun
Alıntıları Göster
Hayirli olsun..Kendini bu yolda ilerlet
quote:
Orijinalden alıntı: [MaLaTYa]
Hayirli olsun..Kendini bu yolda ilerlet
Alıntıları Göster
Alooooo bırakın şu şahin muyu dandik bea server hava atmaya cafede oynuyo evde acık bu cafede
quote:
Orijinalden alıntı: SerVer_MU
Alooooo bırakın şu şahin muyu dandik bea server hava atmaya cafede oynuyo evde acık bu cafede
Alıntıları Göster
7/24 acmak kolay mı ? sahsen para verin ben acıyım isteyenlere :D
quote:
Orijinalden alıntı: kankos
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: kankos
Alıntıları Göster
taby taby herzmn yalvara yalvara server isteyenlerde varmıs
quote:
Orijinalden alıntı: -PiToN-
taby taby herzmn yalvara yalvara server isteyenlerde varmıs
Alıntıları Göster
piton herkeze yardım ediyon bi bize etmiyon yapma böylecimri pitonnn :D
quote:
Orijinalden alıntı: GörkeM!
piton herkeze yardım ediyon bi bize etmiyon yapma böylecimri pitonnn :D
Alıntıları Göster
Server GüZeL Bisiye BEnZiyo BakMak Lazim İndireYim Bari Bi BAkim
quote:
Orijinalden alıntı: SerVer_MU
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SerVer_MU
ya sen insanimisin server acik daha ne istiyon cafede olmasi bi şeyimi degiştiriyo adam server acti die hep evde mi oturacak.
quote:
Server GüZeL Bisiye BEnZiyo BakMak Lazim İndireYim Bari Bi BAkim