Şimdi Ara

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
4
Favori
17.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    7-8 kalitede gösteriyor. İdm versiyonu ile alakalı olabilir. Yarin iş yerinden bakar bilgi veririm. Tamam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben smart tv uygulamasından izliyorum başında ortasında sonunda 3 tane reklam çıkıyor toplasan 1 dk etmez. Onun için reklam engelleyicilerle uğraşmaya gerek yok bence. Hem zaten bu dizi o reklamlarla çekilecek bu kalitede dizilerin çekilmesini istiyorsanız siz de izleyin reklamları ne olucak. Para falan vermiyoruz sonuçta adamlar da kazansın da böyle bir diziyi izleyelim biz de.

4-5-6. bölümlere gelirsek yine iyi bölümlerdi devamı için çok bekletmezler umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi sağlam ağa

• Helal sana onur saylak

• 4-5-6'yı şimdi bitirdim. İlk 3 bölümden daha iyiydi. İlk 3'ü beğenmeyen varsa bence de bir şans daha vermeli diziye.

Ben sadece şu torun karakterini çok gereksiz ve boş buluyorum saçma sapan şeylerle uğraşıyor. Bir de şu erkek polisisin (gözlüksüz olan) Nevra'yla uğraşması kabak tadı verdi. İlkokul bebeleri gibi ne bu ya saçma sapan laf dalaşına girmeler falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Nisan 2018; 4:37:31 >
  • hzdmm H kullanıcısına yanıt
    Firefox 59.0.2 idm 6.30 build 8

Şahsiyet - Haluk Bilginer & Cansu Dere (PuhuTv)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonunda Profesör Raquel muhabbeti gibi bir ortaklık çıkarsa şaşırmam
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Hocam idm ile istediğiniz kalitede linki yakaladıktan sonra kopyalayıp;

/hls/1080p/chunklist.m3u8? kısmını
    /mp4/1080p.mp4? şeklinde düzenlerseniz mp4 formatında indirebilirsiniz.
  • Kamburada ki yanan eve meşale atan agah olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 18 Nisan 2018; 5:16:38 >
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben onu indirince *.TS uzantısını silip *.mp4 yada *.mkv yapıyorum, LED TV ve Media player sorunsuz oynatıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kambura gerçekte neresi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Kambura gerçekte neresi acaba?
    Bursa gölyazı

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Şirin bir belde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi gerçekten Türkiye standartlarının üzerinde bir dizi. Gerek teknik bakımdan gerek senaryo vs. İzlerken aşırı keyif alıyorum. Üstelik süresinin yabancı diziler gibi kısa tutulması muazzam olmuş. Şu ana kadar 4 bölüm izledim fakat aklıma takılan bir iki şey var sadece. (Ek olarak Dexter ve Breaking Bad hakkında spoiler içerir.)

Sanki dizi olaya bodoslama girmiş gibi. Agâh Bey ne oldu da birden adaletin ağından kaçan insanları öldürmeye başladı? Bu düşünce sisteminin alt yapısı nedir? Bunu hiç sezdiremedi gibi geldi bana. Belki ilerleyen bölümlerde güzel bir bağlama yapabilirler fakat ne bileyim bu konu çok havada kalmış. Tabii Hakan Günday gibi bir yazara işini öğretecek değilim. Ama en azından bir Breaking Bad gibi olayların altyapısını seyirciye sezdirmeliydi. Orada "ailesinin masrafını karşılamak için" bir altyapı oluşturmuştu. Tabii ilerleyen bölümlerde karakteri de değişti ama en azından bu temayı seyirciye verebilmişti. Aynı şekilde Dexter dizisinde de flashbacklerle neden katil olduğunun sebebi seyirciye aktarılmıştı. Yani liste uzayabilir. Dizinin ilk bölümünde biraz sezdirmeye çalışılmış fakat yine de bu olay havada kalmış gibi. "Her şeyi unutacağım doğal olarak vicdanım da yok olacak, şahsiyetim belirsizleşecek vs. bari suçluları öldüreyim." Ama yine tekrardan dediğim gibi bu çok hızlı geçilmiş.

Diğer bir husus da gelen geçen aforizma kasıyor. Tamam, gerçekten güzel replikler geçiyor ama ne bileyim aşırı kasıntı felsefe yapma problemi var. Mesela 4.bölümü izleyenler bilirler. Agâh'ın kızı iş başvurusuna gittiğinde patronla konuşurken "Tesadüf/Rastlantı" üzerine felsefe yapmaya başladılar. Hani sanırsınız dizideki bütün oyuncular Felsefe Bölümü mezunu. Öyle işte. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

Bunların haricinde Türk dizi tarihinin en iyi dizisi olma yolunda ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Haine -- 21 Nisan 2018; 15:56:58 >

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    insanları kadar olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Dizi gerçekten Türkiye standartlarının üzerinde bir dizi. Gerek teknik bakımdan gerek senaryo vs. İzlerken aşırı keyif alıyorum. Üstelik süresinin yabancı diziler gibi kısa tutulması muazzam olmuş. Şu ana kadar 4 bölüm izledim fakat aklıma takılan bir iki şey var sadece. (Ek olarak Dexter ve Breaking Bad hakkında spoiler içerir.)

Sanki dizi olaya bodoslama girmiş gibi. Agâh Bey ne oldu da birden adaletin ağından kaçan insanları öldürmeye başladı? Bu düşünce sisteminin alt yapısı nedir? Bunu hiç sezdiremedi gibi geldi bana. Belki ilerleyen bölümlerde güzel bir bağlama yapabilirler fakat ne bileyim bu konu çok havada kalmış. Tabii Hakan Günday gibi bir yazara işini öğretecek değilim. Ama en azından bir Breaking Bad gibi olayların altyapısını seyirciye sezdirmeliydi. Orada "ailesinin masrafını karşılamak için" bir altyapı oluşturmuştu. Tabii ilerleyen bölümlerde karakteri de değişti ama en azından bu temayı seyirciye verebilmişti. Aynı şekilde Dexter dizisinde de flashbacklerle neden katil olduğunun sebebi seyirciye aktarılmıştı. Yani liste uzayabilir. Dizinin ilk bölümünde biraz sezdirmeye çalışılmış fakat yine de bu olay havada kalmış gibi. "Her şeyi unutacağım doğal olarak vicdanım da yok olacak, şahsiyetim belirsizleşecek vs. bari suçluları öldüreyim." Ama yine tekrardan dediğim gibi bu çok hızlı geçilmiş.

Diğer bir husus da gelen geçen aforizma kasıyor. Tamam, gerçekten güzel replikler geçiyor ama ne bileyim aşırı kasıntı felsefe yapma problemi var. Mesela 4.bölümü izleyenler bilirler. Agâh'ın kızı iş başvurusuna gittiğinde patronla konuşurken "Tesadüf/Rastlantı" üzerine felsefe yapmaya başladılar. Hani sanırsınız dizideki bütün oyuncular Felsefe Bölümü mezunu. Öyle işte. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz?

Bunların haricinde Türk dizi tarihinin en iyi dizisi olma yolunda ilerliyor.
    İnternet dizilerinde hep bir aforizma kasma, karakterleri marjinal yapma gibi detaylar var. Aynısı Dip dizisi için de geçerli. Halbuki daha samimi bir ortam yaratsalar daha güzel olacak.

Türk dizi tarihinin en iyi dizisi olma yolunda ilerliyor cümlesi fazla iddialı olmamış mı hocam Bu ülkeye Ezel, Behzat Ç, Poyraz Karayel, Kuzey Güney, Leyla ile Mecnun gibi diziler geldi. Görsellik olarak evet gerçekten çekimler muhteşem ama saydığın o eksi yönleri gerçekten çok önemli şeyler. Hikayenin temelini iyi oturtmaları gerekiyor gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

İnternet dizilerinde hep bir aforizma kasma, karakterleri marjinal yapma gibi detaylar var. Aynısı Dip dizisi için de geçerli. Halbuki daha samimi bir ortam yaratsalar daha güzel olacak.

Türk dizi tarihinin en iyi dizisi olma yolunda ilerliyor cümlesi fazla iddialı olmamış mı hocam Bu ülkeye Ezel, Behzat Ç, Poyraz Karayel, Kuzey Güney, Leyla ile Mecnun gibi diziler geldi. Görsellik olarak evet gerçekten çekimler muhteşem ama saydığın o eksi yönleri gerçekten çok önemli şeyler. Hikayenin temelini iyi oturtmaları gerekiyor gerçekten.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam, sanırım birazcık gaza geldim O halde şöyle düzelteyim: " Türk dizi tarihinin en iyi dizilerinden biri olma yolunda ilerliyor. "

• 7. bölüm ne zaman çıkıyor? Çerezlik güzel bir dizi beğendim ben.
  • ilk bölümünü izledim, gideri olan dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Alıntıları Göster
    aynen hocam,
    ezel, behzat ç, deli yürek, leyla ile mecnun, avrupa yakası, daha bi kaç tane daha var, böyle diziler daha da gelmez hocam.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.