Şimdi Ara

Sahte isimli HardcoreTr serverı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güncelleme: Şu an bahsi geçen server ismi uyarılarımız sonucu değişmiştir...

Arkadaşlar

xfire da cod4 sunucuları aratıldığında #1 TDM HARDCORETR şekline bir sunucu görünmektedir.
    Bu serverin hardcoretr.com la hic bir ilgisi yoktur.
    Şahıslar ismim benzerliği yaratarak kendi serverlarına oyuncu çekmeye ve bizim servermış gibi
    oyuncuları yanıltmaya çalışmaktadırlar.
    Bahsi geçen serverin ipsi bu forumda da reklam yapan server olduğu görünmektedir.
    Kendilerine sorduğumuzda bahsi geçen serverin başkası tarafından kiralandığı ve kendilerinin bu
    konuda birşey yapamayacaklarını insiyatifin serveri kiralayan kişide olduğunu söylediler.
    Ancak server kiralık olduğu için, sonuçta belli zaman sonra server kendilerine kalacağı için
    dolaylı olarak kendilerinide sorumlu olarak görüyoruz. Değerlendirmeyi cod4 oyuncularımıza bırakıyoruz.

Adminlerimiz cod4 oyuncularının temiz, hilesiz, küfürsüz oyun oynamaları için emek ve zaman
    harcamaktadırlar.Hiçkimsenin bu emekten yararlanarak çıkar sağlamaya hakkı yoktur.

Altta xfire dan alınmış ssyi görebilirsiniz.

Gerçek Hardcoretr sunucu ipleri:

#1 | Search and Destroy [Hardcore] HardcoreTr.com ip: 88.255.172.73:28960

#2 | Zombie MOD HardcoreTr.com ip: 88.255.172.3:28960

#3 | Team Deatmatch [Hardcore] HardcoreTr.com ip: 88.255.172.75:28961

Hardcoretr.com admini

Sahte isimli HardcoreTr serverı!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amentes33 -- 11 Mayıs 2008; 13:18:38 >

• arkadaşıma katılıyorum bende aynı meslektaşı olarak diyorum bırakın bu çocukça işleri sizler kendinizi kandırırsınız biz CodTurk olarakta aynı resimde görülebilir açıkça CodTurk ismini kullanarak açılmış serverler var bune ezikliktir böyle bitanede değil 5 tane
    CodTurk Ve HardcoreTR gibi kaliteli olamayacaksanız uğraşmayın bizlerle bu iş yürek ister
    bizleri lekelemeye çalışan bu arakadaşlara dikkat edin
    Not: CodTurk serverlerinde lag yoktur saçma sapan oluşturulmuş bir sunucu değildir.
    iyi oyunlar herkese
    Anlayan Anlamıştır
  • anlaşıldı bunu yaparak zevk alan insanları anlamadim ama
  • bu aralar başkasının adını kullanarak clan kurmak, server açmak moda oldu
  • hehehe
    aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.Ya biz bu olayı yaşadık hiç şaşırmıyorum sanırım birilerinin kuyruğu acıdı
    öfkesini sizden bu şekilde çıkarmış.Neyse en azından çözüme ulaşmıs buna sevindim.

Bu tür şeyler bilinçsizce yapılıyor ve sonrasında düzeltiliyorsa ok ama eğer kasıtlı yapılıyorsa esefle o şahısları kınıyorum.

Biz colorfox ailesi olrak daha önce yaşadığımız bu olaydan dolayı sizlerin yanınızda yer aldığımızı destek verdiğimizi burdan bildiririz.

saygılarımla
  • sahte hemen kandini belli ederde,server acmilar bu kadarda olunmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.