Şimdi Ara

Sahte KC3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Amazon'dan indirim sebebiyle 1 TB'lık KC3000 aldım. Sonrasında Mesut Çevik'in videosuna denk geldim ve videodaki sahte ssd ile olan benzerlikler canımı sıktı. Çift tarafta dram olmaması, ürün iç kabında Acronis lisansı olmaması vs. Ürünün üzerine indeks bilgisayardan bir garanti kağıdı zımbalamışlar. Ürünü takıp kullanmadan seri nosunu kontrol edebileceğim bir yer var mı?

• kingston technology company
    KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Masaüstü ve Laptop PC’ler için Yüksek Performans - Kingston Technology
    https://www.kingston.com/tr/ssd/kc3000-nvme-m2-solid-state-drive

Merhaba,

INDEX, özellikle bu gibi ürünlerdeki distribütörler nezdinde TR'nin en büyüklerinden biridir hatta (yakın geçmişte değişmediyse) en büyüğüdür.

Alıntı

metni:
    Çift tarafta dram olmaması

Tam olarak aynı şeyden mi bahsediyoruz pek anlayamadım (zira tespit biraz absürt) ama zaten 512-1024 olanlar ''Tek taraflı'' 2048-4096 olanlar ise ''Çift taraflı'' diye belirtilmektedir (DRAM cache capacity, gram vb. birtakım farklılıklar mevcuttur).

AMAZON-INDEX işin içerisindeyken dahi sahte ürün sevkiyatı olacaksa; bu iş çok farklı noktalara gitmiş/gidiyor demektir. Çeşitli benchmark sonuçlarında + speed değerlerinde sıkıntı olmadıktan sonra da sahte ürün olacağını düşünmemekle beraber, aklınızda herhangi bir en ufak soru kalmaması adına Kingston TR-GLOBAL ile iletişime geçebileceğinizi de belirtmiş olayım.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim, maalesef şu anda takıp deneyebileceğim bir sistem olmadığı için hız testi yapamıyorum. 1-2 ay sonra deneyip sonuçları buradan da paylaşacağım.

• Hocam indirimle kaça geldi bilmiyorum da içinize sinmediyse iade edip 3088liraya tebilonda 1tb renegade modeli satılıyor. Kc3000den hız ve ömür olarak bi tık hızlı alınabilir.

1-2 hafta önce aldım vaadettiği hızları sunuyor. Anakartın m2 soğutucusu yoksa bir soğutma takmanızı öneririm. 75 dereceye kadar çıkıyordu. Thermaltake in sogutucusunu aldum şuan 45-50 maks.

www.tebilon.com
    Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
    https://www.tebilon.com/kingston-1tb-renegade-okuma-hizi-7300mb-yazma-hizi-6000mb-srngs-1000g-nvme-m2-ssd/?ref=akakce&v=1.84.7

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

2779'dan almıştım, içime sinmediği için bugün iade ettim.

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt

300lira için değmez hocam iyi yapmışsınız, resmi distribütörlerden alışveriş yapmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.