Şimdi Ara

Sahte Kızılordu ve Mehter Takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yanlış duymadınız Sahte Kızılordu. 20 Ekim 2008'de Kremlinde verilen konserde davetiyerinde kızılordu yazılmamasına rağmen günlerce bizim medyamızda kızılordu adını kullanarak seyirci çekilmesi beni gerçekten üzdü. Ankara'da Armoni Organizasyon 30-31 Mayıs 2008 de 2 gün kızılordu konseri verdi. 120 Kişilik bir koroydu. 80 kişi korodan ve 40 kişide dans grubu idi. Çok muhteşem bir gösteri izlemiştim. TRT 1 de açıp benzetme kızılordu ve mehteran takımını seyrettiğimde Ankara'da seyrettiğim kızılordu konserinden çok farklı bir konser görünümündeydi. Çünkü Ankara'da verilen konserde özellikle gerçek koronun olduğunu söylediler gerçektende gerçekti..:) Çünkü konser ne zaman bitti farkında bile değildim. Kızlar süper dans ediyordu koro ile beraber o kadar güzel dansları vardiki TRT 1 de göremedim ve organizasyon firmasını arayıp sordum. Rusya'da davetiyelerde Kızılordu yazmadığını ama Türkiye'de seyirci çekmek amaçlı Kızılordu diye millete yani bize yutturdular.. Ya bu bizim türkler bir enterasan hele birde kültür bakanlığı bu işe ortak olup miilete kızılordu mehteran la ceddin dede söyledi demezmi ?? bu işi yapıyonuz bari sahtesi ile yapmayın...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.