Şimdi Ara

Sahte MemoryStick (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet hocam nerden aldın kadıköyde
  • İsmini unuttum yazıcı,flash bellek,fotoğraf makinesi satan yerdiresimlerinide koyacaktım ama internet kafedeyim,birdakine resimlerini koyarım
  • ya neden memory stick duo'lar full kapasite gelmiyor?mesela 2000 mb'lik 1910 çıkıyor..sebebi nedir?
  • Sahtelerin içinde özellikle high speed olmayanlarda cip olarak toshiba cip var.Hız olarak orjinalle arasında pek fark yok.Yanlız sahtelerin dış malzemesi çok dandik zamanla kırılıyor ve bazıları orjinal kart boyutlarıyla bir olmadığından telefona takıp çıkarırken sorun çıkarıyor.Sahte kart alırken takıp çıkarma denemesi çok yapın.
  • slm arkdaşlar.bende 1 gb sony pro duo aldım..30 ytl'ye.ama bi sorun var.140 civarı müzik attım şimdilik sagopanın 5-6 parçasını ve bi kaç tane daha müziği çalmıyor."bu ses dinletilemiyor" diye hata veriyor.var mı bunun bi çaresi.ayrıca aynı müziği telefon hafızasına atınca çalıyor.

"
    quote:

3)Sahte kartların arka yüzeyinde yer alan yazılar(ambalajın değil kartın üzerindeki yazılar) mürekkeple yazılmış.Elinizi gezdirince pürüzlülük gelmemesi lazım. Orjinalinde ise lazerle yazılmış.Bu yüzey yandığı için pürüzlü olacaktır.Parmağınızla hissedebilirsiniz. "

bu özellüide var.yani pürüzlü dediğin yazı.korsanmıdır nedir anlmadım.yoksa başka bi sorunmu var.bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin..teşekkürler..

edit:şimdi bi deneme daha yaptım.ortalama 500 mb tan sonra hiçbir dosyayı(müzik metin video)çalmıyor.yani bozuk kaydediyor.dosya var ama yani boyut bakımından yer kaplıyor ama bozuk.okumuyor.pc zerindede açıyorum kartı attıklarım pcdede çalışmıyor.ne yani bu 512 mi aslında.kazıklandıkmı ya.satanı öldürücem:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powergod -- 16 Nisan 2007; 20:30:30 >

• Fiyatlarının uygun olması nedeniyle sahte hafıza kartlarına yönelmenizi tavsiye etmiyorum. Sahte kartlarla orjinal kartlar arasında veri aktarım hızı açısından fark bulunur. Sahte kartların problem çıkarma olasılığı daha yüksektir. Bunun yanında yan sanayi, sahte ürünlerden dolayı telefonda çıkabilecek problemler garanti kapsamı dışındadır.
  • orjinal 4gb sony ve sandisk ler bi int.sitesinde 180 ytl civarinda.dha kelepir bir yer bileniniz var mi?(orjinal için)
  • bu verdiğin 180 ytl ye orjinal 4gb nerde satılıyor. Olmazsa gittigidiyordan garanti kapsamında 38 ytl ye 2gb alacağım. Muhtemelen sahte olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.