Şimdi Ara

Sahte nintendo 64 kasetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal oyunlarin 2 hatta 3 kati fiyatları var biri çiplerini elle bilgisayarda doldurmus adi plastik ve nasıl boyle bir şey olabiliyorsa bazi cinlilerin vahşi ve uslanmaz hirsizliklariyla üretilmişler ülkemize kaçı ulaştı bilinmez ama ikinci elde orjinal oyuna 50 TL dediğinizde küfür edenler bunları bu fiyata alırlar mi mechul ama internet devri bu en namuslu insan bile hafiften oradan burada yurutebiliyor bir tek tik a bakar.ve bu arada kesinlikle sorunlu çalışıyorlar sahtelık akıyor dersek yeri.

Çoğunda sahteligi belli edilmiş ama ebaydekiler belli etmemek için ellerinden geleni yapmış olan Çinlilerden alıyor.

Acaip gelense su...itiraf etmek gerekirse internet kredi kartı ve satıcı üçgeninde bir sorgulama yok millet çılgınlar gibi isine yarar yaramaz fiyatı yuksek mi değil mi sormadan ne varsa evini dolduruyor herkes stokcu olmuş ptt ler kargo şirketleri tepeleme paket dolu allah sonlarını hayır etsin sırf meraktan alıyorlar zaten ne gelirse de ondan geliyor aldığını bir kaç evirip çevirip kenarı atıyor tarih boyle israf görmedi.yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Eylül 2020; 17:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çinliler şerefsizdir.
    Uygurkar, kovid, halkını sömürmesi, Hindistan dan sonra (onlarda çinliler gibi) havası en kirli memleket.

Sende gördün adam bana böyle dediğim için bi kamyon hakaret edip blokladı madem o kadar hakaret ediyonda niye blokluyon internet geldi mertlik bozuldu.

Bu arada şu, xbox classic i 300-350 ye pazarlıkla indirsek iyi mi
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-classic-plus2-kol-plusmemory-stick-plusuzaktan-kumanda-819960603/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 17 Eylül 2020; 16:29:15 >

• Orjinal kasedi ni ben 10 liraya buldum tanıdığım bir kırtasıyede. Bunlara para vereceğime 10 liraya bir çok kasedi ni alırım daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyle demeyelim de her canli gibi çala çala zengin olup zengin olunca namuslu geçinen dürüstlük daha çok getiriyormus bunu anlayıp daha da zengin olan olacak bir güruh un temsilcileri diyelim.

nerede o kırtasiye dikkat etsin de kırtasiye nin etrafini sarmasinlar.

Xbox aşırı yıpranmış harddiskinden suphelen ve önce dene konsol NTSC olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 17 Eylül 2020; 19:53:35 >
  • Çin'den bir şeyler alırım. Kartuş almışlığım da var. Gayet de güzel çalışıyorlar. Buradaki yıllanmış, pinleri kararmış kartuşlara yüzlerce lira vermektense cillop gibi, temiz (yeniden üretim) ve sıfır kartuşlara daha makul fiyatlar vermeyi tercih ederim. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hatta bazı eksikliklerimi böyle tamamlamayı düşünüyorum.

Hiç öyle böyle demeyin, adamlar dünyaya yetiyor. Çinlilerin tırnağı etmeyecekler de anca konuşur. Fark da bu; onlar üretir, bunlar ancak konuşur.

Earthbound (snes) için savunma mekanizması devreye giriyor deniyor. Makine kartuşu tanıyormuş. Deneyeceğim. Bakalım ben mi onu yoksa o mu beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 17 Eylül 2020; 22:28:6 >
  • tek tek adamları niye zengin ediyorsun ki al o zaman bir ever drive kartus bir daha gorusme.bu sorun n64 kartuşları için geçerli n64 olayı farkli

• Çinlileri fazla sevmem fakat adamlar üretiyor biz tüketiyoruz yapacak bir şey yok . Aliexpress ten mega drive için 112 in 1 oyun kartuşu alacağım mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Kırtasiyenin etrafını sarmazlar buralarda retro oyun oynayan yok . Geçen hafta kırtasıyeden sonic 3d Blast aldım orjinal 10 lira.

• Retro oynayan yok aynen onun yerine bizim millet redditte ağlayıp milletimizi küçük düşürmekle meşgul.

Dünyaya yetiyor. Tamam dünyaya yetiyor diye köpeği olalım o zaman sürünün lideri de sen ol tmm ?
    Ülkeme faydalı olmak için kendi çapımda bir çok aktivite yapıyorum sen raad ol.
    Ha bir kapıları kapatsa batarız dersen 1974 te abd aynısını yaptı battık mı ? Yoo dahada güçlendik.

Adam parayla satıyo parası neyse veriyon çıkarı var bunun yanında bir sürü kişisel verileri de cukkalıyo. Gören de beleş verdi kabul ettik arkasından laf yaptık sanacak. Malını alıp kullanmak ta ikiyüzlülük değil kazan-kazan durumu var. Asıl ikiyüzlülük sorulsa vatanseverim diyip te sırf ben güçleniyoruz dediğim için bir kamyon hakaret yağdırmaktır.

Abd Fransa İngilterenin aşağı kalır yanı yok.
    Her şeyi sen başlattın ben sana dedim ki ali den lens alcağına letgodan konsolun kendisini al. Birşeyler yazdın okumadım direk dedim kardeşim Sevmiyorum beni alıntılama dedim gene alıntıladın. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bende çinlileri sevmiyorum. Çinli de türkleri sevmesin banane. Sende gel bana şerefsiz de ama şerefsiz olduğumu kanıtlarsan birşey demem. Ben çinlilere şerefsiz dedim kanıtladım havada bırakmadım.

Cengiz Han iyi demiş : Birgün öldürmediğim her Çinli için bana küfredeceksiniz.

Ülkemiz son 20 yılda teknolojide özellikle savunma teknolojisinde önemli gelişmeler katetti katetmeye de devam ediyor. Hurda maguruslardan (az binmedik) kirpilere. Sıranın çinlilerin ürettiklerine gelmeyeceği ne malum ? Biz çabalarsak gidipte redditte orda burda ağlamak yerine karaya kara aka ak deyip devletimize güvenip çok çalışırsak niye olmasın ki ? Aselsan 90nm de olsa kendi cpu sunu yapabiliyor bugün. Sihalara ihalara koyuyor. Mesele kapanmıştır istersen anama bacıma söv genede yazmam.

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce 6. nesil gamecube ve xbox classicler kaç para yapar ?

Gidip te 300 gömersem 20 yıllık cihaza pişman olurum diye korkuyorum. Malum öğrenciyiz sabit gelirim yok 300tl büyük para. Ortalama bi maaşım olsa basarım parayı geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.