Şimdi Ara

Sahte şarap mı içtim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CR7_35

İlk defa sarhoş olduysan normal ben tekilayı içince öyle oldum 2 gün mide ağrısı sürdü o kadar.

Kaçak rakı içtiğimde pert oldum ters gün sıfır enerji ve mide ağrısı.

Tavsiyem seviyenizi bilmiyorsanız maksimum 5 bira veya 5 dublede yani en fazla 35 lik ne içerseniz bırakın ileri gitmeyin bide yavaş için yoksa ters teper.

Şarabın fazlası kusturur meze olarak çerez cips abur cubur tüketmeyin et ya da peynir tüketin çerezmiş cips miş hikaye midenin bulanmasını tetikleyen onlar asıl.
    Hocam genel olarak sağlam içerim ama böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum.

Arkadaşlarım arasında en sağlam içici benimdir ama bu farklıydı nedense. Daha önce hiç içkiden kusmamıştım bile toparlayıcı konumdaydım hep ama bilemiyorum bu sefer farklı bir şeyler oldu anlayamadım.

Bugünde içtim yarın uyandığımda düzelmeyi umuyorum bakalım...

Bende mide ağrısı falan yok. Bilinç bulanıklığı gibi bir şey bu tamda anlatamıyorum. Düzelir umarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• metil alkol alsan 2.5 litre şimdiye ölmüştün 10 gün diyorsun.

ne kadar sağlam içtiğinin bi önemi yok zaman gelir çarpar

metil zehirlenmesine karşı etil alkol kullanılıyor diyorlar, ne kadar doğru bilmem. git kaliteli bir vodka falan al iç psikolojik olarak rahatlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 27 Temmuz 2018; 4:51:40 >
  • "Belirtiler genel olarak 3 evrede ortaya çıkar:

•Birinci evre (alımdan sonraki ilk saatlerde) görülen belirtiler: “Kaçak Rakı” (metil alkol) zehirlenmesi ve ilk yardım uygulamaları Sarhoşluk, mide ağrısı, bulantı, kusma, kendini iyi hissetmeme vs, •

İkinci evre: Sessiz evredir: Alkol alımını takiben 3-30 saat süre ile kişide hiçbir belirti ve bulgunun olmadığı tehlikeli sessiz dönemdir, •

Üçüncü evre: Artık hastanın iyileşmesinin güç olduğu, geri dönüşü olmayan, evredir. Hastanın kan değerleri ciddi şekilde bozulmuş (asidoz, hipoposatemi), görme bozuklukları (görmede bulanıklık, kar yağdı manzarası, tipili bir alanda yürüyormuş hissi, görme alanında daralma, göz sinirinde çürüme, körlük), sara nöbeti, koma, nabızda yavaşlama veya hızlanma, kalp atışlarında düzensizlik ortaya çıkar ve hasta kısa süre sonra maalesef kaybedilir."

30 saati geçmiş senin

• Kancaaa kullanıcısına yanıt
    Ben içtiğimde yatmadan önce 0.5 litre su içerim ki vücudumda çok su kaybı olmasın bunu yapın.

Sonra hap olarak Alka Seltzer var fiyatı çok ucuz mide asit dengelenmesinde işe yarıyor istersen kullan.

O halsizlik bitkinlik alkolün vücuda dışarı atılması sırasında oluyor kanın temizleniyor şuan tavsiyem bilmediğim şarap rakı içme git migrosa envai çeşit şarap var pahalıda değil ondan iç.

Sağlam içiciysen böyle olmaman lazımdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

"Belirtiler genel olarak 3 evrede ortaya çıkar:

•Birinci evre (alımdan sonraki ilk saatlerde) görülen belirtiler: “Kaçak Rakı” (metil alkol) zehirlenmesi ve ilk yardım uygulamaları Sarhoşluk, mide ağrısı, bulantı, kusma, kendini iyi hissetmeme vs, •

İkinci evre: Sessiz evredir: Alkol alımını takiben 3-30 saat süre ile kişide hiçbir belirti ve bulgunun olmadığı tehlikeli sessiz dönemdir, •

Üçüncü evre: Artık hastanın iyileşmesinin güç olduğu, geri dönüşü olmayan, evredir. Hastanın kan değerleri ciddi şekilde bozulmuş (asidoz, hipoposatemi), görme bozuklukları (görmede bulanıklık, kar yağdı manzarası, tipili bir alanda yürüyormuş hissi, görme alanında daralma, göz sinirinde çürüme, körlük), sara nöbeti, koma, nabızda yavaşlama veya hızlanma, kalp atışlarında düzensizlik ortaya çıkar ve hasta kısa süre sonra maalesef kaybedilir."

30 saati geçmiş senin
    Benim üçüncü evre mi oluyor hocam tam anlayamadım. Hasta kısa süre sonra maalesef kaybedilir kısmında mıyım

• Arkadaşlar tekrardan up.

Geçmedi, doktora gidicem pazartesi fakat hangi bölüme gitmeliyim yardımcı olucak var mı ?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Arkadaşlar tekrardan up.

Geçmedi, doktora gidicem pazartesi fakat hangi bölüme gitmeliyim yardımcı olucak var mı ?
    acile gideceksin, bölüme degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

acile gideceksin, bölüme degil

Alıntıları Göster
    Hocam acilde ne yapabilirler ki ?

Neredeyse iki hafta geçti üstünden olayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Hocam acilde ne yapabilirler ki ?

Neredeyse iki hafta geçti üstünden olayın.

Alıntıları Göster
    kendini hala kötü hissetmiyor musun? orada serüm ve ilk mudahaleyi yapacaklar
  • Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum siz nasil bir cozum buldunuz etkileri gectimi doktor nasil bir tedavi uyguladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Day00089

Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum siz nasil bir cozum buldunuz etkileri gectimi doktor nasil bir tedavi uyguladi

O arkadaşın helvasını yemistik, seninki lütfen fıstıklı olmasın sıkıldık artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.