Şimdi Ara

Sahte SKF rulman? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorolala M kullanıcısına yanıt
    Faturayı SKF Global’e gönderin hiç beklemeyin, onlar size orijinalini gönderir ücretsiz olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 7 Kasım 2021; 23:35:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba; aftermarketlerde yani yetkili distrübütörlerde satılan skf,nsk,koyo gbı ürünlerin sahtesini yada orjinalini bandrollude olsa farkedemezsınız.bazı ürünlerin üretim yerinden dolayı kuru renklerı yada üretildikleri yerdeki hammadde ve celik kaliteleri farklı olabılır.bu rulman yada yedek parcaların sahte oldugu anlamına gelmez.guvenılır yerden aldıysanız magaza yada parcacı bılındık bır yerse guvenılırse sadece rulman yada parça satıyorsa bence sıkıntı degıldır. uygulamalarda karekoddan tanımlamada çıkmaması rulmanın sahte oldugu anlamına gelmez.

• Eğer fiyat şüpheli bir fiyatsa sahte olabilir, piyasa fiyatı 100 lira olup ta siz 40 liraya aldıysanız %100 sahtedir. Ama düzgün satıcılarda mevcut, sahte olma ihtimali düşük bana göre.

• Ngk ve Skf pigasada en çok sahtesi olan markalar. Hatta NGK’nın rehberi var sahte-gerçek nasıl ayırt edilir? diye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SKF Yetkili Distribütörü olan bir firmada çalışıyorum. SKF distribütörü olarak rulmanlar bize doğrudan SKF Türkiye'den geliyor. Piyasada bilinen bütün büyük markaların sahtesi satılıyor piyasada, bunların başında da SKF ve FAG geliyor. Normal bir kullanıcı sahte rulmanı gerçeğinden ayıramaz, uygulamada sizden istenen fotograflarda bazı özelliklere dikkat ediliyor, buna göre sahte ya da gerçek olduğu yönünde karar veriliyor. Bazı arkadaşların da belirttiği gibi, rulman orijinal fiyatından yarı yarıya düşük satılıyorsa ya sahte maldır ya da eski ve kilo ile alıp satılan, elden çıkarılmaya çalışılan eski maldır. Bunda bile emin olmak dolayısı ile zor oluyor.

Kutuların üzerindeki etiketlerdeki yazıların düzgünlüğü ya da yamukluğu da çok belirleyici olmaz rulmanın sahte olup olmadığı konusunda. Fabrikalarda kutulama otomatik olarak hızlı bir şekilde yapıldığı için bazan ayarda kaçmalar olabiliyor, yazılar yamuk çıkabiliyor. Çok rastladım bu tip etiketlere. Bilmeyip de bir yerden alsam SKF kutusu böyle mi olur, kesin sahtedir bu diyebileceğim etiketler de gödüm.

Şunu da aklınızda tutun ki orijinal rulman aldığınızdan emin olmak istiyorsanız distribütörlerden almaya çalışın. Hiç bir distribütör sahte rulman satma riskine girmez, yaptırım çok büyüktür, doğrudan distribütörlükten atılırlar. Tanıdığınız bildiğiniz ve güvendiğiniz yerlerden almaya çalışın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.