oyunda tıcarete yenı basladıgım sıralarda yemıstım bole bır kazık sımdımı asla
benide aynı dedi rebirth md ile bi baktım +3 clevar
zamanında bende yemiştim bu numarayı
ah kardeş ya :( ezik diyecem sana kusura bakma, bu numara bayat ama yutanlarda var demek ki
babanıza bile güvenmiycenizi öğrenemedinizmi hala :)
evt varmı ben noobum ama fen lisesinde okuorum claver +7 ile dolaşıorum ne olmuş ama en kral okula gidiorum ticaret bilmem oyunda milletden para dilendik vern olmadı 15k np var oda 1 ayda yaptım oynamayı bilmemek suçmu kardeşim
suc sende banaad yapıolar olee
quote:
Orjinalden alıntı: raggaemesut
bende exikken aynısını +8 wood staff a yapmıştılar
100k ya +8 sword dedi ok dedim +1 koydu +8 wood 500 k dedi ok dedim +1 koydu ve onca para gitti
arkadaşım seni de amma keklemişler bea düzgün düzgün baksan bu hallere düşmeyecektin bir daha bakarsın
bu kadar sık yapılan bi numara olmasına rağmen hala dikkat etmiyorsunuz ya! sırf asa değil giysilerin ne basılı olduğuylada ilgili aynı olay yapılıor
Sık yapılan bi sahtekarlık tradeye ilk malı koyma meselesi değil ister o koysun ister sen koy ama tradeye basmadan önce alacağın malmı diye kontrol et.
pasam fen lisesinde okuyupta bu oyunu bilmemek suç degil biz de anadolu lisesinde okuyoruz ama sen bu hatayı 1kereden fazla yersen artık nası fen lisesi bilmem herhalde fen liseli kaldırım mühendisligi bölümüdür
quote:
Orjinalden alıntı: msxx
evt varmı ben noobum ama fen lisesinde okuorum claver +7 ile dolaşıorum ne olmuş ama en kral okula gidiorum ticaret bilmem oyunda milletden para dilendik vern olmadı 15k np var oda 1 ayda yaptım oynamayı bilmemek suçmu kardeşim
ya böle admalar kalmdımı bu nuımara eskidi artık biz dup numarısı yapıoyz şu anda +6 ıron rocbow var yeni başladım keklemeye
banada yaptılar ben yemedim +8 wizart a karşılık
cok oluyor bu olay kendini zekin sanan arkadaşlar yapıyor bana +1 rebith çitin koydu sonra cancel di sonra baktım royal çitin koymus sanki salak war karşısnda ( yanlıs anlama arkdaş sana salak demiyorum) dedim ne yapıon !!!! pm kapadı gitti !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme