Şimdi Ara

SAİTX E SESLENİŞ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hevesinizi kırmak istemem ama Official free ne gerek var? eskiden olsa anlardım... şu an için hem maliyetli ve gereksiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erqerq

Hevesinizi kırmak istemem ama Official free ne gerek var? eskiden olsa anlardım... şu an için hem maliyetli ve gereksiz....

Official free diye, herkes official oynayacak diye bir şey yok. Private serverlar gerekli mi gereksiz mi bu iki linkten anlayabilirsin;http://l2.hopzone.net/ vehttp://l2topzone.com/
    Official'daki oyuncu sayılarını 5'e katlayan ''onlarca'' server var private olarak. Maliyetli demişsin ama server açıp, bu serverda beşinci, altıncı hatta onuncu yılını doldurup evini, altına arabasını alan arkadaşlar var. Çok dar açıdan bakıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Hevesinizi kırmak istemem ama Official free ne gerek var? eskiden olsa anlardım... şu an için hem maliyetli ve gereksiz....

Official free diye, herkes official oynayacak diye bir şey yok. Private serverlar gerekli mi gereksiz mi bu iki linkten anlayabilirsin;http://l2.hopzone.net/ vehttp://l2topzone.com/
    Official'daki oyuncu sayılarını 5'e katlayan ''onlarca'' server var private olarak. Maliyetli demişsin ama server açıp, bu serverda beşinci, altıncı hatta onuncu yılını doldurup evini, altına arabasını alan arkadaşlar var. Çok dar açıdan bakıyorsun.

Ne diyelim allah kolaylık versin madem
    Umarım yapan arkadaş arabasını katını yatını alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erqerq -- 21 Aralık 2013; 12:03:20 >

• quote:

+1
  • Offical free olsun olmasin önemli degilki... Interlude oynamak isteyenler var hatta GF H5 oynayan var.
    Ama konu bu degil. Sait e seslendiniz bende yardimimi sundum. Bir beklentim yok. Kesin olmasi lazim da demiyorum.
    Varsa yapmak isteyen dosyalari ben veririm diyorum. Update ler benden, script ve ai ayarlamalari benden. Clienti de yapabilirim (pek sevmem).
    Sadece bir teklifte bulundum. Ne demisler teklif var israr yok :D
  • eRcn. kullanıcısına yanıt
    @eRcn.

Saiti yakinen tanırım.. izmir balçovada otururdu eskiden çok takılmışığımız var.. saitin neye ihtiyaç duyup neye duymayacağını bilirim az çok. Sait olursa dememden kasıt sait katılırsa dosyaları ayarlar gerisine karışmam der yüksek ihtimal. sonrasında ben yardımcı olabilirim..
  • Herkes kendi derdinde icat cikarmayin :D Oynamak isteyen girsin hazir serverlara oynasin Zaman kaybi sinir stress yasarsiniz acaba
    Sonunda yiyeceginiz laflar bilmem neler cabasi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 24 Aralık 2013; 11:48:31 >
  • yeniden bir server açılsada oynasak eskisi gibi
  • nerde o eski buglar
  • Gurol bırak artık şu işleri
  • Gm lazimsa geleim :) imza wermacht
  • Ne adamlar var ya. Sorsak Kai the cat ile Feline king arasındaki farkları söyleyecek bilginiz yok ama kalktınız herkes herkesin yardımıyla sw açacak :D Konuda her 2 yazıdan biri, BEN YARDIMCI OLABİLRİM. YARDIM EDEBİLRİM ! :D:D:d Kolay gelsin. L2 öyle pat diye sw açılıp hooop 3 4bin oyuncu toplanacak kadar basit bişey olsaydı sait dediğiniz adam bunu zaten yapardı. Oda biliyor açsa tutturamıcagını. Eski oyuncular kalmadı eski tad kalmadı
  • kai the cat ve feline king konusuna +500 server konusuna +250 derim :D
  • Selamlar Herkese,
    Baya zaöam geçmiş olsada mesajları yeni gördüm. Umarım hepiniz iyisinizdir. Hepinizin söylediği gibi biz L2 oynadığımız ve server kurduğumuz zamanlar çevremdeki herkes bu oyunu oynuyordu ve birçoğunuzla bu oyun sayesinde tanıştım. Güzel günlerdi, açıkcası şuan için ne vaktim nede yeterince ilgim var.

Yinede server açmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım, eminim bu forumdaki birçok kişi güzel bir ortam için bana oldukları gibi size destek olur.

@koroglu: dosyalar yok ama, yapmak isteye yardımcı oluruz. 2.000 liraya yakın bir parayla başlamak doğru olur bu dönemde.
    @cosmodream: gerekli aciklamalar için eyvallah kardeşim.
    @grejuva_tr: sensiz olmuyor zaten :P
    @ghostsith : abim izmire gelince görüşelim mutlaka.
    @morfeus: gürol senin yapman lazım artık bir server. bir mühendislik tezi yap.
    @romanspartan: burak ortak olak mı ? :P
    @ercn: nerelerdesin ?
    @basicwarrior : döndün mü kıbrıstan ?

• Evlendik ayrı düştük be sait :) bakarsın yaza biz aydına geliriz :)) sen izmire gel bir telefonun yeterli biliyorsun ;)
  • Hala adadayım kardeşim, gelirsen bu taraflara otogarda yanıma uğra bi çayımı iç
  • Okul bittide bu seferde askerlik kibrisa cikti malesef
    Yasandi bitti , bizimkiler hala orda kaldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski günler güzeldi.. SaitX'inde dediği gibi bir çok kişi bu oyunu oynuyordu çevremdeki.. ve o zamanlar çok popüler bir oyundu server açmak gayet mantıklı bir işti, ama şimdi bir çoğumuz evlendi , okuyor yada çalışıyor l2ye ayıracak ne zamanımız var nede ilgimiz.. Ben şahsen 2-3 yıl oldu doğru düzgün bir serverde oynamıyorum.. Bu aralar low rate sarmak istiyorum ama bakalım.. :) Açılırsa bir server oynarız hep beraber.. :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.