evet iphone bunu da yaptı sonunda yalan makinesini üretti!!!
Agile Lie Detector programıyla artık karşınızdakilerin yalan söyleyip sölemediğini anlayabilceksiniz. PROGRAM NASIL ÇALIŞIYOR:
Program sesinizdeki stresi hesaplıyor şaka gibi ama gerçek.İngilizce çok iyi olmadığından şuanlık o kadar anlayabildim. örneğin sesinizdeki titremeler... NASIL ÇALIŞIYOR: Programı açtığınızda karşınıza Lie Meter , Spectrograph ve Lie Graph
Lie Meter adı üstünde karşıdaki insanın yalanının oranını belirtiyor Lie Graph ise bunu grafik şeklinde sunuyor Spectrograph ise 3 boyutlu şekilde veriyor ve daha başak özelliği war fakat ben henüz anlayamadım
Apple Store da 7.99$ ama App Share varken bize bedava
herkese öneriyorum bu programı
cydia da var mı?
bende çıkmadı çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet4fb
Agile Lie Detector programıyla artık karşınızdakilerin yalan söyleyip sölemediğini anlayabilceksiniz. PROGRAM NASIL ÇALIŞIYOR:
Program sesinizdeki stresi hesaplıyor şaka gibi ama gerçek.İngilizce çok iyi olmadığından şuanlık o kadar anlayabildim. örneğin sesinizdeki titremeler... NASIL ÇALIŞIYOR: Programı açtığınızda karşınıza Lie Meter , Spectrograph ve Lie Graph
Lie Meter adı üstünde karşıdaki insanın yalanının oranını belirtiyor Lie Graph ise bunu grafik şeklinde sunuyor Spectrograph ise 3 boyutlu şekilde veriyor ve daha başak özelliği war fakat ben henüz anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: ghorasan
cydia da var mı?
bende çıkmadı çünkü
quote:
appulo.us ta var ordan indirebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: underwater
appulo.us ta var ordan indirebilirsiniz
Alıntıları Göster
Yükledim teşekkürler, sesi anında grafiğe döküyor ama, uyarı muyarı çıksa, yalan söylüyorsun falan... anında belirip gidiyor.
Şöyle olsa, dinleyip, 2-3 sn içinde yalan yada doğru dese işe yarar ancak bence...
quote:
Orijinalden alıntı: ynskzgl
Yükledim teşekkürler, sesi anında grafiğe döküyor ama, uyarı muyarı çıksa, yalan söylüyorsun falan... anında belirip gidiyor.
Şöyle olsa, dinleyip, 2-3 sn içinde yalan yada doğru dese işe yarar ancak bence...
Alıntıları Göster
aslında bence böyle olması daha profesyonel olmuş çünkü yalan söylemenin oranını da gösteriyor
quote:
Orijinalden alıntı: ynskzgl
Alıntıları Göster
bence işe yaramıyor birbirinden saçma yüzlerce yalan söledim hiç birinde ötmedi kırmızı hale gelmedi :):) acaba bende mi işe yaramıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: ufukbuk
bence işe yaramıyor birbirinden saçma yüzlerce yalan söledim hiç birinde ötmedi kırmızı hale gelmedi :):) acaba bende mi işe yaramıyor :)
Alıntıları Göster
hee onu değinmeyi unuttum programın açıklamasında eğer kendiniz bilerek bi yalan sölerseniz bunu anlayamaz diyo çünkü stress yapmasınız o zaman diyor aslında haklıda
tabi program her zaman doğru deildir sakın güvenmeyin :D
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet4fb
hee onu değinmeyi unuttum programın açıklamasında eğer kendiniz bilerek bi yalan sölerseniz bunu anlayamaz diyo çünkü stress yapmasınız o zaman diyor aslında haklıda
Alıntıları Göster
quote:
Kılıfını da hazırlamışlar yani..
Yine de eğlenceli bir program..
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
quote:
Kılıfını da hazırlamışlar yani..
Yine de eğlenceli bir program..
Alıntıları Göster
bilmeden yalan söyleyeceğim yani test etmek için :) heheheh
bugün izlemiş olduğum 17 bölüm heroes ten sonra böyle bir yetenek olup olmadığını test etmeye başlıyorum :):)
quote:
Orijinalden alıntı: ufukbuk
bilmeden yalan söyleyeceğim yani test etmek için :) heheheh
bugün izlemiş olduğum 17 bölüm heroes ten sonra böyle bir yetenek olup olmadığını test etmeye başlıyorum :):)
Alıntıları Göster
En basitinden test etmek için şu cümleyi söyleyin bence: Türkiye'de kriz yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: jinxy
En basitinden test etmek için şu cümleyi söyleyin bence: Türkiye'de kriz yoktur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jinxy
Program bozulmasın?
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
Orjinalden alıntı: jinxy
Program bozulmasın?
Alıntıları Göster
program hayatımızda böyle yalan duymadık diyip kendini yok ediyormuş bide :D
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet4fb
program hayatımızda böyle yalan duymadık diyip kendini yok ediyormuş bide :D
Alıntıları Göster
teşekkürler. bi deneyelim bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: atlantiq
teşekkürler. bi deneyelim bakalım
Alıntıları Göster
Programı Parasız Nasıl ındıreceZ?
quote:
Orijinalden alıntı: erdalardal
Programı Parasız Nasıl ındıreceZ?
Alıntıları Göster
Yalan söylendiğini nasıl algılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
Yalan söylendiğini nasıl algılıyor?
Alıntıları Göster
öyle değil yahu ona bi kulp bulur da bence programı çökertmek istiyorsanız : Kriz bizi teğet geçti diyin.. kesin çözüm
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
öyle değil yahu ona bi kulp bulur da bence programı çökertmek istiyorsanız : Kriz bizi teğet geçti diyin.. kesin çözüm
Alıntıları Göster
Teknoloji bukadar gelişmişken, yalan makinası üretmelerine de şaşmamak lazım. Gerçi saydığınız yalanlar programı imha bile ettirebilir.
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım.
quote:
Orijinalden alıntı: DAĞ-CEY OTOMOTİV
Teknoloji bukadar gelişmişken, yalan makinası üretmelerine de şaşmamak lazım. Gerçi saydığınız yalanlar programı imha bile ettirebilir.
Paylaşım için teşekkürler arkadaşım.
Alıntıları Göster
sourceyi yazıyorum olmuyor cydia ile nasıl yüklüyebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
Program cydia'da değil, app store'da
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
quote:
Orjinalden alıntı: emrcan
Program cydia'da değil, app store'da
Alıntıları Göster
programı parasız eğer Appshare varsa aratıp bulabilrsiniz.AppShare ı nasıl elde edeceğiniz forumda mevcuttur. yalan sölediğini dediğim gibi sesinizde stresi buluyor ve ölçüyor yani açıklamasında öyle yazıyor :D AMA bnce gayet profeyonel yapmışlar bilginize..