Şimdi Ara

Şaka mısınız siz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda elim ayağım titriyo yemin ediyorum böyle bişey olamaz ya

dün akşam bu konulara cevap attım

http://forum.donanimhaber.com/m_52474910/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52474910
    http://forum.donanimhaber.com/m_52472658/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52475232

ve dün gece o mesajları attıktan sonra olan şeye bakın 15 gün konu dışı uzaklaştırması . birde ceza aldığım mesajıma bakın !

Şaka mısınız siz ?

şimdi bu mesajı yazmanın cezası 15 gün bölüm uzaklaştırması mı ? yada 1 saniye bu üstteki konulara cevap atmanın cezası mı 15 gün temsili olarakta bu mesajı göstermişsinizdir eminim ki

bana internet tarayıcıları bölümünü gösterirmisiniz ? hadi diyelim ki yanlış bölüme açtım bunun cezası 15 gün mü ? daha ilk kez ceza alıyorum ve ceza aldığım mesaja birde süresine bakın.

adminler bunu mantıklı bir şekilde açıklarsa forumu bırakıcağım

adminler egolarını tatmin etmekten başka birşey yapmıyor ! bi önceki açtığım konuya rds nin yazdığı mesajdanda fazlasıyla belli oluyor

• 2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
  • Keşke buraya konu açıp kendinizi savunmadan önce uzaklaştırma aldığınız bölümün kurallarını bir okusaydınız.

quote:

KONU DIŞI BÖLÜMÜ KURALLARI

2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Keşke buraya konu açıp kendinizi savunmadan önce uzaklaştırma aldığınız bölümün kurallarını bir okusaydınız.

quote:

2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir.

bana opera tarayıcısının bölümünü gösterirmisiniz ? ve hiç bir uyarı bile vermeden direk 15 gün ban ın mantığıını açıklarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Nargile Dumanı -- 8 Eylül 2011; 13:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

Keşke buraya konu açıp kendinizi savunmadan önce uzaklaştırma aldığınız bölümün kurallarını bir okusaydınız.

quote:

bana opera tarayıcısının bölümünü gösterirmisiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/forumid_13/tt.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

quote:

bana opera tarayıcısının bölümünü gösterirmisiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/forumid_13/tt.htm

bu 2 kuralın cezası nasıl aynı değerde oluyor bunu anlayamıyorum biri küfürlü +18 diğeri ise sadece yanlış yere açılmış olan bir konu

2) Konularınızı lütfen forumda ilgili bölümlere açınız. Sorularınıza hızlı yanıt almak için konu dışına ait olmayan konuları bu bölüme açmayınız. Bu konular taşınmayıp, silinecek ve konu sahibine 15 gün bölüm kısıtlaması

12) Bölüm içerisinde açılan küfürlü ve +18 içerikli (resim-video) konulara mesaj atarak konunun güncel kalmasını sağlayan üyelere 15 gün bölüm kısıtlaması verilecektir. Bu tür konulara mesaj yazmak yerine şikayet etmeniz bölümün yararına olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Nargile Dumanı -- 8 Eylül 2011; 13:47:29 >

• quote:

adminler bunu mantıklı bir şekilde açıklarsa forumu bırakıcağım

Buyrun sıra sizde.
  • Size gerek kalmadan ben kapattım hesabınızı. Sevgili [sync] bari sen yapma böyle şeyler. Bu forumu kullanmayı baya baya iyi biliyorsun burada başka üyeliklerle atarlanma bize.
  • Şimdi biri gelip "insanları kazanmaya çalışalım" demezse bu forumu bırakıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.