Şimdi Ara

SAKAL BANA YAKIŞIR MI VE ŞÖYLE BİŞEY İSTİYORUM (SS'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

quote:

Orijinalden alıntı: Satanic Life

O viking sakalını bırakmak için ilk önce o sakala yakışacak bir tarzın olmalı evlat.Daha ağzın süt kokuyor Tumblr boy tipin var büyük ihtimal Metallicacı bir posersın ve viking sakalı resimleri atıyorsun
     SAKAL BANA YAKIŞIR MI VE ŞÖYLE BİŞEY İSTİYORUM (SS'li)
    Benim gibi bir tarzın olursa belki ilerde bırakırsın o sakalı

fotoğraf fena ve evet metal dinliyorum

Black mi dinliyorsun iskandinav hayranlığı sezdim.7-8 yaşımdan beri metal dinlerim 15 yaşında falan bu tarza karar kıldım yani baya büyük birikim, lazım insanların ters bakışlarına falan katlanmak gerek.

• evet hayallerimden biri isveç veya başka bir iskandinav ülkesine gidip kız arkadaşımla konserlere gitmek ve orada zaman geçirmek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuttcher

quote:

O viking sakalını bırakmak için ilk önce o sakala yakışacak bir tarzın olmalı evlat.Daha ağzın süt kokuyor Tumblr boy tipin var büyük ihtimal Metallicacı bir posersın ve viking sakalı resimleri atıyorsun

fotoğraf fena ve evet metal dinliyorum

Black mi dinliyorsun iskandinav hayranlığı sezdim.7-8 yaşımdan beri metal dinlerim 15 yaşında falan bu tarza karar kıldım yani baya büyük birikim, lazım insanların ters bakışlarına falan katlanmak gerek.

pagan metal de harika

• birader çok temiz saf bi suratın var sana sakal gitmez bence sinek kaydı takıl sen ciddiyim bu konuda dalga geçmiyorum bi hayal ettim sana sakal gitmez ama istiyosan bi bırakırsın hevesini alırsın ama etrafındakilerde söyler bence zaten sana sakal bence gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigilimigilimanto

birader çok temiz saf bi suratın var sana sakal gitmez bence sinek kaydı takıl sen ciddiyim bu konuda dalga geçmiyorum bi hayal ettim sana sakal gitmez ama istiyosan bi bırakırsın hevesini alırsın ama etrafındakilerde söyler bence zaten sana sakal bence gitmez

arkadaşlar yakışır diyor ama ben uzatıcam ya denemem lazım
  • Tip Fena Değil Yakışmaz Bence
  • Gosterdıklerın yakısmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yolda görsem korkarım dostum senden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.