Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Günlüğüm (Sakalsızlar Gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
6
Favori
43.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence hicbirsey kullanma cunku olacagi varsa bile dogal dengesini bozuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    Merhumu nasıl bilirdiniz ?
  • Sanki sarı sarı tüyler oluşmaya başlamış. Elimi atınca hışır hışır ediyor tabi ama öyle görünürde kıl kökü yok.
    Bu arada tam babyface diye tabir edilen bir surat değil arkadaşlar benimkisi. Sakal var fakat tek tük kıl şeklinde.
  • yağlarla alakası yok. tamamen genetik. sakalım ve bıyığım gür. bu yağları duştan sonra kepeklenmesin diye sürüyorum.
  • Sakallarin ciktigi zaman yagdan bilmem neyden cikti sanacaksin ama alakasi yok. Yasim 26 daha yeni yeni tam olarak sakalim cikti herkesin yapisi bir degil. Er ya da gec cikacak.

• Benim dedem abim babam 18-20 yaşında fln çıkmış .

Eylülde 19 olcam sakal bıyık var ama çene ile favoriler birleşmedi tam o da 1 yıl da falan tamamlanır sanırım . Kendi haline bırakmak en faydalısıdır şahsi görüşüm.

Abim , babam ve dedemde de sakal bıyık var .Gayet kıllı bir soya sahibim.
  • Yağları dene olmuyorsa sal hocam minoxidil falan gereksiz şeyler, olduğun gibi mutlu ol
  • Ciddi ciddi mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Aslında dediğiniz gibi kendi haline bırakmak daha mantıklı. Denemekten bir zarar gelmez diye düşünüyorum umarım düşündüğüm gibi olur. Konuya her gün mesaj atıp gereksiz güncel tutmama gerek yok. Yaklaşık 2 hafta sonra tekrar mesaj atarım. Herkese iyi forumlar.
  • öncelikle yağları kullan tabii ki.

bir etkileri olacağını sanmam ancak en azından plasebo etkisi yaratırlar.

yaşın henüz genç. bu yüzden sakalın olmaması normal. ben de 20 yaşındayım ve yaşıtlarıma oranla sakalım çok az. bıyık çıkıyor ama sakal çıkmıyor nedense. ara sıra kirli sakalın güzel durduğunu düşünüp hüzünlensem de, hayatta daha önemli şeyler var elbette.

bu kadar cümlenin amacı şuydu: sakın yan etkileri olan ürünleri kullanma. sakal ve bıyık işi %100 genetiktir. kullanacağın yağların fayda etmeyeceği öngörüsüne buradan kapılabiliriz zaten. yine de tekrar etmekte fayda var, yağları kullan. büyük ihtimalle sakalın çıkacaktır.
  • Zaten 19 yaşındasın ne bu acele

• Ah güzel kardeşlerim :) üzülüyorum size ben de o yollardan geçtim bunun tek bir çözümü var o da dış hormonlar size nasıl olduğunu söyleyemem belki ama 543 292 74 67 wp den yardımcı olurum şampuan yollarsınız gerekli işlemlerden sonra geri yollarım :) ayrıntıyı merak edenler yazsın

• dostum yanlış anlama da minyon tiplisin Çalışmaya devam :)
  • yas 23 bendede cene ve biyikta seyrek gerisi bos cikmiyor . takipteyim

• Mick Foley kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir sakalda artış oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.