Şimdi Ara

Sakal kesme makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar değerli forumdaşlarım, büyüklere saygılar küçüklere sevgiler. Direkt mevzuya giriyorum kirli sakal için tıraş makinası bakıyorum öğrenciyim fiyatı uçuk bişi olmasın ve sadece kirli sakal odaklı bi makina olsun istiyorum, 3 model baktım.

-Gilette fusion styler; minik uygun ve iş görür bişi duruyor sadece sakal olması da fiyatını uygun yapıyor sanırım fakat kullanımı nasıl sıfırın bi üstü derecede incelikte kesebilir mi bilmiyorum

-Fakir Ultracare; çok çeşitli başlıkları var ancak bunun da istediğim boyda bi başlığı var mı internetten göremedim

-Philips 3337 ıslak kuru; en beğendiğim, 1mm ile 18mm arasında kesim yapabilen markanın adına da güvendiğim ancak fiyatı son sınırımın da üstünde bi cihaz ama resmen en kullanışlısı bu.

Şimdi bu 3 modelden kullanıp da memnuniyet derecesi hakkında bilgi verebilecek olan yada 100 tl altı kullanışlı bişi önerebilecek olan sizlere çok ihtiyacım var, yorumlarınızı bekliyorum. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesim ben braun cruzer 5 beard modelini kullaniyorum çok da memlunum ihtiyaclarini karsilar diye dusunuyorum 1-11mm arasi ayarlanabilir basligi mevcut oldukca yeterli. Sakal trasimi ortalik kil tuy olmasin diye cogunlukla duş sırasında hallediyorum yani su gecirmezlik konusunda oldukca basarılı. Philips urunlerini ve cok baslikli urunleri kullanmaktan kacinmani tavsiye ederim sorun cikarma ihtimali daha yuksek urunler cunku. 1 yılı askin kullaniyorum uzerindeki bicak hala beni memlun edecek duzeyde ve sorun oldugunu dusundugunda ek bicak temin edip takabilirsin. Bi goz gezdir derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.