Merhaba bir sakal makinesine ihtiyacım var. Aradığım özellikler; -Kirli sakal tıraşı ve tertemiz traş yapabilmeli. -Temizlemesi kolay olmalı. -Şarj konusunda genel olarak bir bilgim yok zaten.( Hangi makine ne kadar gider vs.) -80₺'yi geçmek istemiyorum. Aklımda Braun Cruzer 5 var. Benim için ideal midir? Teşekkürler...
Yardım edebilecek yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: CS-GO
Merhaba bir sakal makinesine ihtiyacım var. Aradığım özellikler; -Kirli sakal tıraşı ve tertemiz traş yapabilmeli. -Temizlemesi kolay olmalı. -Şarj konusunda genel olarak bir bilgim yok zaten.( Hangi makine ne kadar gider vs.) -80₺'yi geçmek istemiyorum. Aklımda Braun Cruzer 5 var. Benim için ideal midir? Teşekkürler...
Braun Cruzer 6 var, bunları karsılıyor memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: deepfear7
quote:
Orijinalden alıntı: CS-GO
Braun Cruzer 6 var, bunları karsılıyor memnunum.
Cruzer 6 biraz bütçe dışına kayıyor. Cruzer 5 alacağım sanırım. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme