Şimdi Ara

sakal serumu aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xdepression

quote:

Orijinalden alıntı: volvol3444

Para tuzagi diyorlar kardes
    genetik diyolarbu isler

her gün tıraş olmak için bahane oldu bana 2-3 ay her gün olsam zaten baya gür çıkar bende

Haci iste sen tras olacan oldukca kalinlasacak sanicaksin urunden dolayi ama jilet olan gozukmeyenleri cikartacak gun yuzunr parani kaptirma derim boyle seylere bol bol nemlendirici krem sur haftada bir jilet gec gerisi zaman
  • 6.günüm seyrek yerlerde hala bi tık yok ama bir ümit bekliyorum bi 20-25 günden aşağıda bi gelişme olacağını sanmıyorum ama, hergün tersten kesmeme rağmen sakalları ertesi gün direk baş veriyor ele takılıyor.

6.günlük yorumum (şimdilik): Sakal beslendiği için biraz sert ve daha hızlı büyümeye başladığı kanısına vardım. Gün gün yazıcam daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

6.günüm seyrek yerlerde hala bi tık yok ama bir ümit bekliyorum bi 20-25 günden aşağıda bi gelişme olacağını sanmıyorum ama, hergün tersten kesmeme rağmen sakalları ertesi gün direk baş veriyor ele takılıyor.

6.günlük yorumum (şimdilik): Sakal beslendiği için biraz sert ve daha hızlı büyümeye başladığı kanısına vardım. Gün gün yazıcam daha.

neden tersten kesiyon hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdepression

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

6.günüm seyrek yerlerde hala bi tık yok ama bir ümit bekliyorum bi 20-25 günden aşağıda bi gelişme olacağını sanmıyorum ama, hergün tersten kesmeme rağmen sakalları ertesi gün direk baş veriyor ele takılıyor.

neden tersten kesiyon hacı

Özel bi nedeni yok ya tam sakal olacak yada sinek kaydı diye tabir ettiğimiz sakal olacak bende tırtıklı kalıp elime batınca rahatsız oluyorum :=)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.