Şimdi Ara

Sakal Sorunu SS'li ( Görüntü Kirliliği İçerir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Traş makinesi ile ol. Farklı yönlere doğru çıktığı için rotary (döner bıçaklı) tercih edebilirsin. Traş makineleri ile ilgili 50 sayfalık bir konu var, onu baştan sona okuyabilirsin.

Ben eskidi diye makineyi değiştireceğim, günlerdir tırmalıyorum orada. İşin içinden çıkamadım

Not : Sakalın çıkmasını güzel birşey sanan arkadaşları 10 sene sonra görücem ben. %99'unuz şu hareketi yapıyor olacak
  • yemek yiyodum
  • yaş oldu 18 ağustosta 19olacak ... çenemde gıdım sakal var sakalda sayılmaz tüy biraz jiletleyerek sakal kıvamında sertleştirdim fakat kolay kolay uzamıyor hatta belki 2 yıl bıraksam anaca uzaktan biri rahat görebilir gibi geliyor ... yanaklarım yeni doğmuş bebekten bile pürüssüz hiç çıkmazmıki ya ailede hiç köse yok .. duyduğuma göre dayımın 22 sinde çıkmış buna yakın örnekler varmı forumda ?
  • Aynı sorundan ben de muzdaribim. Yukarıdan aşağı doğru kestiğim halde, sol taraf düzgün ama sağ taraf arkaya doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

yaş oldu 18 ağustosta 19olacak ... çenemde gıdım sakal var sakalda sayılmaz tüy biraz jiletleyerek sakal kıvamında sertleştirdim fakat kolay kolay uzamıyor hatta belki 2 yıl bıraksam anaca uzaktan biri rahat görebilir gibi geliyor ... yanaklarım yeni doğmuş bebekten bile pürüssüz hiç çıkmazmıki ya ailede hiç köse yok .. duyduğuma göre dayımın 22 sinde çıkmış buna yakın örnekler varmı forumda ?

Sertleştir sakalları sertleştir, askerde çok işine yarayacak sert sakallar.
  • yaş oldu 20 hala sakal yok sarısınım ailede kösede yok ama ben böyleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

yaş oldu 20 hala sakal yok sarısınım ailede kösede yok ama ben böyleyim

dh köseler kulübüne hoş geldin bulacam ya birşeyler bulacak sakalımızı çıkartıracam :D
  • quote:

Orjinalinden alıntı:
    aerospace engineer

kanka bul gözünü seveyim yaa
  • Büyüyünce çıkar merak etme.
  • bu nesil köse yahu 16 yaşındayken sakalım yüzümden okuldan atıyorlardı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: li10

bu nesil köse yahu 16 yaşındayken sakalım yüzümden okuldan atıyorlardı beni

Sende fazla sulak yerde yetişmişsin hacı
  • Düzelmez artık sen busun anladınmı busun işte.
  • Dostlar bi şey sormak istiyorum , en baştan en doğru şekilde nasıl traş olmamız gerekiyor ? İlerde herhangi bi sorun çıkmaması için yani ? Birde benim sağ tarafımda sol tarafa oranla çok az çıkıyor sakal . Bu düzelir mi ?

Yaş 20 oldu ama sadece çene sakalı yerinde gibi duruyor , geri kalan kısımlar ise şöyle , yanak tarafları bomboş ve sadece çene çizgisinin olduğu yerler 3 numara saç gibi ama ondan daha seyrek duruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 11 Ocak 2012; 0:48:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

Düzelmez artık sen busun anladınmı busun işte.

Çok komikmiş.
  • KÖSE OLANLARIN DİKKATİNE

Önce birkaç diş sarımsağı alıp güzelce kabuklarını temizleyin...
    Sonra ortadan kesip azcık çıkan suyundan faydalanmak için sarımsakları sakal çıkması gereken bölgeye güzelce sürün.
    Tahminimce 5-6 diş sarımsak yetecektir. İşin okunu çıkarmaya gerek yok.

NOT : Sarımsak operasyonunu haftada 2-3 gün yapın. Ve aklı başında insan gibi geceleri uyumadan önce yüzünüze sürün ve öyle yatın.

Sarımsak öz suyu sürdüğünüz bölgelerdeki gözenekleri diğer doğal yollara göre daha hızlı ve eksiksiz tıkandığından dolayı hava almasını engeller. Bu yüzden de kıllanma ve tüylenme yapar.
    Hatta bu işi gece yatmadan önce, sakalsız yüzünüzü tahriş etmeden, boş teninize güzelce sinek kaydı traşı yaptıktan sonra da yapabilirsiniz. (Teniniz traştan sonra sarımsak sürünce yanma yapabilir, normaldir)

Aşırı kaşınma olabilir, bu da normaldir. Mümkün olduğu kadar sarımsak sürdükten sonra bölgeye dokunmamaya çalışın. Etkisini yitirmesin.

Ve traş olurken sakın ters düz olarak kesmeyin. Gerek yok. Cildinizi maf edip, kıl dönmesi falan filan yaparsınız ileride. Mümkün oldukça yukarıdan aşagıya kesin. Köse bile olsanız böyle uygulayın boş cildinize...

Bendede 20 yaşıma kadar yoktu nerdeyse. Öğrenciyken toplasanız 10 defa bu işlemi yaptım. 1sene içinde ne olduğunu bende anlamadım. Şimdi AHMEDİNEJAD gibi geziniyorum orda burda.

SABAH KALKTIĞINIZDA YÜZÜNÜZÜ EĞER VARSA GÜZEL 1TRAŞ KÖPÜĞÜ SIKIP, KOLONYA MOLONYA YIKAYIN... YÜZÜNÜZDE KOKU KALMAZ MERAK ETMEYİN!

Banada bir abim söylemişti zamanında. Cidden faydasını gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 11 Ocak 2012; 4:42:45 >

• quote:

hocam fotoğrafta ki sen misin
  • quote:

Lise 1'deyken geri çevrilmiştim kestir gel demişlerdi. "Lise 1 de sakaldan mı çekilir la" diyerekten eve gitmiştim o sinirle. Şimdi sakal sıkıntım yok ta çok uzatmıyorum lise zamanı daha zevkliydi. Top sakalım var onunla mutluyum. Arada bir yiyorum onu.

Ek: Top sakalı genelde bıyıkla birleştirirler de bıyık sevmediğimden dolayı birleştirmiyorum ben. Böyle daha iyi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 11 Ocak 2012; 4:59:05 >

• KÖSELERİN DİKKATİNE : (Gerçek çözüm)

Arkadaşlar dokunmayın, bırakın öyle kalsın. Manyak mısınız jilet vurup falan kıl çıkartmaya çalışıyorsunuz. Biz Allah'ın her günü sabahın köründe onları kesmeye çalışıyoruz, öğleden sonra tekrar çıkıyorlar. Bırakın olduğu gibi kalsın. Uğraşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.