Şimdi Ara

Sakal Üstü Tüyleri Makine ile almak Çoğaltır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
20.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quephias -- 27 Şubat 2018; 20:32:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yüzdeki Tüyleri Makineyle Almak Çoğaltır mı?

Yüzdeki tüyleri makineyle almak, cilt bakımı konusunda yaygın bir uygulamadır. Ancak makinenin tüyleri çoğaltıp çoğaltmayacağı yaygın bir sorudur.

Cimbizle kıl almak gibi tüy alma yöntemlerinin tüyleri çoğalttığına dair yaygın bir efsane vardır. Bununla birlikte, bu iddiayı destekleyen bilimsel kanıtlar yoktur.

Tüylerin büyümesi genetik faktörler ve hormonal değişiklikler tarafından belirlenir. Tüy alma yöntemleri, tüylerin köklerini etkilemez ve dolayısıyla büyümelerini çoğaltmaz.

Yüzdeki tüyleri makineyle almak, cildin yüzeyindeki tüyleri temizler. Tüylerin köklerinde herhangi bir değişikliğe neden olmaz. Bu nedenle, tüyleri makineyle almak tüylerin büyümesini artırmaz.

Bununla birlikte, tüy alma sonrasında tüyler daha sert ve koyu renkli çıkabilir. Bunun nedeni, tüylerin kesilmiş uçlarının daha kalın görünmesidir. Bu geçici bir durumdur ve birkaç hafta içinde tüyler normal haline döner.

Yüzdeki tüyleri makineyle almanın, istenmeyen tüyleri gidermenin güvenli ve etkili bir yolu olduğu düşünülmektedir. Tüylerin çoğalması konusunda endişelenmene gerek yoktur. Ancak, hassas cildin varsa veya cilt sorunların varsa, tüy almaya başlamadan önce bir dermatoloğa danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Epilasyon olmuyor mu oraya ?
  • Sakal Üstü Tüyleri Makine ile almak Çoğaltır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Epilasyon olmuyor mu oraya ?

oluyor da henüz yaptırmayı düşünmüyorum.
  • Ben hep makinayla alıyorum eskisi gibi zayıf değil kıllar ama makinaya başlamadan önce kalınlaşmaya başlamıştı. Şuan sakal kadar değil ama siyah çıkıyor belli oluyor 3-5 tane. Makinayla almanı tavsiye ederim ben braun cooltec kullanıyorum makina olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben hep makinayla alıyorum eskisi gibi zayıf değil kıllar ama makinaya başlamadan önce kalınlaşmaya başlamıştı. Şuan sakal kadar değil ama siyah çıkıyor belli oluyor 3-5 tane. Makinayla almanı tavsiye ederim ben braun cooltec kullanıyorum makina olarak

yorumunuz için teşekkürler hocam
  • Hocam zamanında makineyle aldım çok fazla siyah çıkmaya başladı sonra tekrar cımbızla almaya başladım 1 yıla yakındır böyle devam ediyorum ve artık sorun olmamaya başladı çok azaldı ve uzun sürede çıkıyor tavsiyem cımbızla almanız yönünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berberde yaktırabilirsiniz ama bence de cımbız daha iyi bir çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Berberde yaktırabilirsiniz ama bence de cımbız daha iyi bir çözüm

Çakmağı ve cımbızı denedim zaten hocam ikisi de bende pek iyi sonuçlar vermedi, sanırım bu kıl olayı genlerle ilgili. En son berbere gittiğimde de adam bunları yaksak bile güzel olmaz kıl olmuş bunlar dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quephias

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

Berberde yaktırabilirsiniz ama bence de cımbız daha iyi bir çözüm

Çakmağı ve cımbızı denedim zaten hocam ikisi de bende pek iyi sonuçlar vermedi, sanırım bu kıl olayı genlerle ilgili. En son berbere gittiğimde de adam bunları yaksak bile güzel olmaz kıl olmuş bunlar dedi

Berberlerin genelde güzel aletleri oluyordu yanak kulak kılları için filan. Maske yapan yerler de var hocam biraz araştır istersen. Sakalları cetvelle çizilmiş gibi adamlar var hep maske ağda tarzı şeylerle oluyor öyle.

• berberde iple aldır
  • Hocam bende de çok çıkıyor hangi makineyi aldınız acaba?
  • ben de o bolgede sadece bir tane tuy var onu da tiras makinesini capraz tutarak aliyorum lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Hocam bende de çok çıkıyor hangi makineyi aldınız acaba?

Braun BT5050 hocam, daha ekonomik bir şey isterseniz Powertec TR 258 öneririm arkadaşım kullanıyor güzel makine.
  • Yaş kaç? 16-17 yaşındaysan fazla çıkabiliyor o bölgede.Cımbızla almaya devam et azalacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Yaş kaç? 16-17 yaşındaysan fazla çıkabiliyor o bölgede.Cımbızla almaya devam et azalacaktır.

19
  • Cımbızla değil ip ile alın
  • Yayli Telle alabilirisin
  • Bende de çok az vardı. İnce, tüyümsü bir şeydi. Berberde o kırmızı, sıcak ağdadan yaptırayım dedim. Berber; "Onunla alırsak sertleşir, istersen alayım ama makine ile alırsan daha iyi olur." dedi. Burada yazılanlar ise tam tersi
  • Quephias kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bir bakayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.