Şimdi Ara

Sakallara Lazer Epilasyon ( Arkadaşlar Acil Yardım Edin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 21 yaşında bi devlet memuruyum işe başlamadan önce sakallarım çok uzundu ve öncesindede sakallarımla fazla uğraşmıyordum ama işe başladıktan sonra her 2 günde 1 traş oluyorum ve genetik yapımdan dolayı sakallarımın yönleri farklı. Her traş oluşumda yüzüm kan revan içinde kalıyor ve artık traş olmak benim için acı çekmekle aynı anlama geliyor. Küçük bir tahriş bile erkekleri rahatsız etmeye ve canını acıtmaya yetiyor. Neyse sadede geleyim lazer epilasyon yaptıran veya bu durumdan kurtulmamı sağlayabilecek var mı birileri ?
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Ayrıca bilen arkadaşlar kaç seans ( Seans + Süre ) sürüyor yazabilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sakallara Lazer Epilasyon: Kapsamlı Bir Kılavuz

Sakal kıllarını kalıcı olarak gidermek isteyenler için lazer epilasyon, etkili bir çözüm sunar. Lazer teknolojisi, istenmeyen tüylerin köklerini hedefleyerek onları yok eder ve kalıcı sonuçlar sağlar.

Sakala Lazer Yapılır mı?

Evet, sakala lazer epilasyon uygulanabilir. Ancak, yüz bölgesindeki cilt hassas olduğu için özel teknikler ve cihazlar kullanılır.

Komple Sakal Epilasyonu

Komple sakal epilasyonu, tüm sakal bölgesini kapsayan bir işlemdir. Birkaç seans gerektirebilir ve sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.

Sakal Seyreltme

Lazer epilasyon, sakal kıllarını tamamen gidermenin yanı sıra seyreltmek için de kullanılabilir. Bu, sakal şekli veya yoğunluğunu değiştirmek isteyenler için uygun bir seçenektir.

Sakala Epilasyon Olur mu?

Lazer epilasyon, sakal kıllarını hedefleyen ve kalıcı sonuçlar veren bir epilasyon yöntemidir. Elektrikli epilasyon veya IPL (Yoğun Atımlı Işık) gibi diğer epilasyon tekniklerine göre daha etkili ve konforludur.

Sakala Epilasyon Nasıl Yapılır?

Sakala lazer epilasyon işlemi, aşağıdaki adımları içerir:

• Bölge temizlenir ve uyuşturucu krem uygulanabilir.
    • Lazer cihazı, sakal kıllarına yönlendirilir.
    • Lazer ışığı, kıl köklerine nüfuz ederek onları tahrip eder.

Lazer Epilasyonun Faydaları:

• Kalıcı sonuçlar
    • Ağrısız ve konforlu işlem
    • Hassas bölgelerde bile güvenli kullanım
    • Zamandan ve paradan tasarruf

Lazer Epilasyonun Yan Etkileri:

• Hafif kızarıklık ve şişlik (genellikle 24 saat içinde geçer)
    • Nadir durumlarda kabuklanma veya pigmentasyon değişiklikleri

Lazer epilasyon, sakal kıllarını gidermek veya seyreltmek için etkili bir yöntemdir. Kişisel hedeflerine ve cilt tipine uygun bir tedavi planı için mutlaka uzman bir cilt bakım uzmanına danışılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha 21 yasindasin neyin tribi bu merak etme duzelir sakallarin jileti yukardan asagiya dogru vur abidik gubidik kesim yapma sonrasinda zaten suratin alisicak derini kesmedikce kan felan cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıraş Makinesi kullan.

• cyberwar kullanıcısına yanıt
    Durumu yanlış anladın galiba. Öncelikle sakallarım zaten normal bir adamda olduğu kadar yaklaşık 5 yıldır ve bu durum geçici değil sakallarımı geçmişte uzatma sebebim buydu zaten. hep böyleydi yani ama şimdi çok daha acı veriyor.
  • doktordan rapor al görev yaptığın kuruma ver sakalları 1-2mm kes
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    traş makinesi ölü derileri kaldırıyor daha az acı oluyor ama yüzüm pütür pütür olduğu için sakalların tamamı alınmıyor cok zorlayıncada yine acı veriyo.
  • ne kadar maaş alıyorsun hocam? ve genel olarak yaptığınız iş nedir? yorucu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir imkanım varsa kullanırım elbet ama daha askerliğimide yapmadım oradada sorun olacaktır. yani kökten kurtulmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper400

Böyle bir imkanım varsa kullanırım elbet ama daha askerliğimide yapmadım oradada sorun olacaktır. yani kökten kurtulmam lazım

var diye biliyorum iyi araştır, o rapor askerdede geçerli mi bilmiyorum, ayrıca epilasyonun sakalda öyle çok etki edeceğini sanmıyorum etki etse bile o kılların yerinde çok büyük izler kalır o da seni rahatsız eder
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    Alaka kuramadım ama neyse :) 2200 TL alıyorum görevimde kamu zararının tahsili ve takibi
  • Epilasyonun inceltmesi bile yeterli olurdu heralde.
  • Hocam lise yillarimda agir sivilce sorunu olan arkadaslarim bir raporla okula baya sakalla girebiliyordu. İsyerinde de boyle bir imkanin vardir bence. Bi cildiyeciye gozuk

• İleride pişman olursun.
  • Sonra sakalların çıkmayacak, bence saçmalama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıraş makinesi ile her gün dene sorunun çözeceksin.
    Ve yukarıdaki arkadaşın dediği doğru, eğer bunu şimdi yaptırırsan ileride çok pişman olursun bende buradan diyeyim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper400

Herkese merhaba ;
    Ben 21 yaşında bi devlet memuruyum işe başlamadan önce sakallarım çok uzundu ve öncesindede sakallarımla fazla uğraşmıyordum ama işe başladıktan sonra her 2 günde 1 traş oluyorum ve genetik yapımdan dolayı sakallarımın yönleri farklı. Her traş oluşumda yüzüm kan revan içinde kalıyor ve artık traş olmak benim için acı çekmekle aynı anlama geliyor. Küçük bir tahriş bile erkekleri rahatsız etmeye ve canını acıtmaya yetiyor. Neyse sadede geleyim lazer epilasyon yaptıran veya bu durumdan kurtulmamı sağlayabilecek var mı birileri ?
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Ayrıca bilen arkadaşlar kaç seans ( Seans + Süre ) sürüyor yazabilir mi ?

Bu rahatsızlığını doktor raporu ile resmileştirip, bu raporu kullanarak günlük traş olmaktan kurtulabilirsin. En azından traş makinesi ile 1 numara tıraş olursun

• Kullandığın traş makinesinede bağlı şimdi ben cooltec ct5cc aldım soğutma ile tahrişi minimuma indirse de boyun altlarını zorluyor biraz.

series 5 5040s wet dry ada bakabilirsin bi.

Onun dışında yüze epilasyon yaptırma.

• Ya tüyün sakalın ne faydası var ne bence hiç yakışmıyor sakal bıyık falan şahsen sevmiyorum her gün tıraş olmaya çalışıyorum ama harbiden bazen bıktırıyor. Bi ara bende düşündüm lazer falan :D Kökten çözüm ne güzel uğraşmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack76

Ya tüyün sakalın ne faydası var ne bence hiç yakışmıyor sakal bıyık falan şahsen sevmiyorum her gün tıraş olmaya çalışıyorum ama harbiden bazen bıktırıyor. Bi ara bende düşündüm lazer falan :D Kökten çözüm ne güzel uğraşmaya değmez.

Hocam şahsen sevmiyor oluşunuza kimse birşey demiyor fakat Peygamber sünneti olduğundan, Müslüman lar sakal bırakmayı tercih ediyorlar. Yani sevap kazanmak gibi bir yarar amacı güden insanlar var. Öte yandan, tarz olarak kullananlar da var. Asıl faydasız olan işyerlerinde böyle kurallar olması bence. Sakal kesmek zorunlu olmamalı işletmelerde.

• hocam cimbiz dene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.