Şimdi Ara

Sakallarınız kaç yaşında çıkmaya başladı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 18 yasindayiz anca çene bölgesinde cikiyor he bi de biyik var fual bolgelerinde de daha yeni cikmaya başlıyor. Nasıl hormon var olm sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

18 yasindayiz anca çene bölgesinde cikiyor he bi de biyik var fual bolgelerinde de daha yeni cikmaya başlıyor. Nasıl hormon var olm sizde

Belki de bizim hormonlar normal, genetikle alakalı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: academica

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

18 yasindayiz anca çene bölgesinde cikiyor he bi de biyik var fual bolgelerinde de daha yeni cikmaya başlıyor. Nasıl hormon var olm sizde

Belki de bizim hormonlar normal, genetikle alakalı zaten.

Evet genetikle alakalıdır. Brnim babamin sakallari cok sik ve gurdur. Ama dayilara cekmisiz iste seyrek sakalli hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise 1 de jiletle olduğumu hatırlıyorum.

Şimdi el kaideli gibi geziyorum ortalıklarda.Jiletle olma güzel kardeşim.
  • 18 yaşındayım tüy bile görünmedi sakalımda

bıyık çıkıyor sadece onuda alıyom her gün yada 2 günde bi
  • 17 yaşımdan beri jiletle kesiyorum hala seyrek çıkıyor.
  • 15 de çıkmaya basladi, direk jilet vurdum, 17 yasindayim, haftada 1 aliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 sene önce Çorlu'ya geldiğimizde, 19-20 yaşında sakal diye bir şeyden eser yoktu. Çokta uğraştım çıkarmak için. Sarımsak mı dersin, Minoxil mi dersin. Hiç birini düzgün kullanmadım tabi. Hatta Minoxil kullandığımın bir kaç gün sonrasında, mevcut olan tüylerimi dökünce bırakmıştım. Jiletle tıraş olurum. Şu an 23 yaşındayım ve sakallıyım.

Diyeceğim şudur ki; sarımsakmış, badem yağıymış, minoxilmiş oymuş buymuş uğraşmayın. Köse değilseniz, elbet çıkacaktır. Bu 20 yaşında da olabilir, 30 yaşında da.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.