quote:Orijinalden alıntı: alia55 quote:Orijinalden alıntı: CasparoF Konuyu açan arkadaşımız askerde beyler. Askerden gelince ekler hepinizi, siz şimdi not bırakın yeter Sakaryalı DH liler nerde takılırsınız bişiler yazın belki birbirimizi görüyoruzdur Bahadır internet veya PS cafede takılan varmı ? yönetici birine söleyelim... ben bugün arkadaşlarda bahadırdaydım :D .. adapazarı, yahyalar... Bahadır net cafe 50 krş bende ordaydım bir zamanlar
quote:Orijinalden alıntı: hayati54 quote:Orijinalden alıntı: alia55 quote:Orijinalden alıntı: CasparoF Konuyu açan arkadaşımız askerde beyler. Askerden gelince ekler hepinizi, siz şimdi not bırakın yeter Sakaryalı DH liler nerde takılırsınız bişiler yazın belki birbirimizi görüyoruzdur Bahadır internet veya PS cafede takılan varmı ? yönetici birine söleyelim... ben bugün arkadaşlarda bahadırdaydım :D .. adapazarı, yahyalar... Bahadır net cafe 50 krş bende ordaydım bir zamanlar DR NURİ BAYAR İ.Ö.O orada bahadır var grand bahadır.Orada takılıyodum ben
quote:Orijinalden alıntı: CoderWriter Beyler bi ara SakarYa Buluşması düzenleyelim læ kent parkta cips yeriz kola içeriz.. de. ben çaylak liseliyim. sorun olmasın :P ayrıca kimseyi tanımadan ne cesaret :D
ben izmire transfer oldum beyler malum üniversite... adapazarının ne büyük nimet olduğu anlaşılıyor burda okula otobüsle 45dk de gittim