Şimdi Ara

sakarya mı yoksa Çanakkale 18mart mı? bölüm bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum başlıkta yazılı. Hangisinin eğitimi daha iyidir. Hangisi staj konusunda daha iyi? Yardımınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • yardım edebilecek yok mu?
  • Tam yerine geldin kardeş sakaryaliyim çanakkalede okuyorum :) tabiki sakarya eğer okumaya niyetin varsa ama alkol falan kullanırım kızlarda olsun ortamlarim olsun dersen canakkalenin üstüne yok sorun olursa yaz gene buradan ;)

• sahinkp54 kullanıcısına yanıt
    eyw hocam. sakarya üniversitesini 18.martın üstüne yazdım.
  • MuÄŸla Sıtkı koçman da var hem de tam Ä°ngilizce eÄŸitim yapıyor aklınızda bulunsun derim.

• gurmer kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadım. Hangi üniler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriegspiel365

Hocam tam anlamadım. Hangi üniler?

Muğla sıtkı koçman universitesi ingilizce eğitim veriyor bende bu konuyu yakından takip ediyorum şıklara muğlayıda ekleyin bence sonuçları merak etmekteyim
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    eyw hocam bu üniversiteyi de listeye aldım.
  • 18 iyidir akademik kadroya bak

• Ortam istersen çanakkaleye bak derim kuzenim orda okuyor ama eğitimi iyi olsun çok afilli ortamlara gerek yok dersen ktü de olabilir
  • sakarya üniversitesini(hem i.ö hem normal) çanakkalenin üstüne yazdım. sonuçta okumak için gidiyoruz. ortam önemli değil. yorumlar için teşekkürler. akademik kadroyu araştırcam.
  • O zaman karadeniz teknik universitesini yazsaydınız en üste oranın eğitimi biraz daha başarılı diyorlar. Gerçi b. mühendisliğinde eğitim bir yere kadar temel eğitimi gördükten sonra kendinizi ne kadar geliştirirseniz o kadar iyi olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.