Şimdi Ara

Sakarya nasıl bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar merak ettiğim için açtım Sakarya nası bir yer bana göre güzel memleket sonuçta sizlere göre nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Üniversitesini gezmeye gitmiştim bana gayet güzel geldi. Genel olarak tabi detaylı gezemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Ben Üniversitesini gezmeye gitmiştim bana gayet güzel geldi. Genel olarak tabi detaylı gezemedim.

Kampüs kısmı ve etrafı gerçekten güzel haklısınız

• Ben severim orayı. Çok güzeldir. Bir kaç yıldır yaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercihimde ilk sırada sakarya adamyo uzaktan eğitim var. bana da bilgi lazım. senede 1-2 defa da olsa yolumuz düşecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Ben severim orayı. Çok güzeldir. Bir kaç yıldır yaşıyorum.

neresinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Ben severim orayı. Çok güzeldir. Bir kaç yıldır yaşıyorum.

neresinde

2 yıl Adapazarı'nda, 1 yıldır Serdivan'da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    7 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de üniversite için 1 yıldır serdivandayım, arkadaş ortamından zevk aldığın sürece her yer zevklidir, güzeldir bence.
  • bundan 4 sene once kadar sakarya merkez kampus guzel diye yazdım kazandım bi baktım eğitim fakultesı hendek diye bi ilçesindeymis bende bidaha arastırdım hendek nasıldır nerdedir dye sonuçların %99 u gitmeyin bela - kötü şeklindeydi bende gitmedim 1 yıl sonra başka yeri kazandım mutluyum
  • Dehşet nem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patates5

bundan 4 sene once kadar sakarya merkez kampus guzel diye yazdım kazandım bi baktım eğitim fakultesı hendek diye bi ilçesindeymis bende bidaha arastırdım hendek nasıldır nerdedir dye sonuçların %99 u gitmeyin bela - kötü şeklindeydi bende gitmedim 1 yıl sonra başka yeri kazandım mutluyum

ahahahah en iyisini yapmışsın bende hendekte yaşıyorum maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: patates5

bundan 4 sene once kadar sakarya merkez kampus guzel diye yazdım kazandım bi baktım eğitim fakultesı hendek diye bi ilçesindeymis bende bidaha arastırdım hendek nasıldır nerdedir dye sonuçların %99 u gitmeyin bela - kötü şeklindeydi bende gitmedim 1 yıl sonra başka yeri kazandım mutluyum

Hendek ölüm hocam Adapazarı ve Serdivan güzeldir Sakarya da tabi Karasu Sapanca da bi başkadır

• gel kardeşim akyazıya gel çok modern paris,amsterdam,nairobi gibi çok modern ve elit bir ilçedir
  • Istanbul Izmir Ankara gibi büyük şehirlerden geliyorsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Çark caddesi ve Serdivan haricinde pek oturulacak yer yok. Normal Anadolu şehiri ayarında bir yer. Doğuma büyüme Sakaryaliyim.

• 3 haftadır orada ramazan etkinliği yapıyoruz sakaryanın tüm ilçelerini gezdik genel olarak güzel ve yeşil arsa almak istesem karapürçek,karaman,arifiyeden alırdım yemyeşil mis gibi.

Bide en güzel yeri tabi merkez orası başka ama bu deprem konutları dedikleri yer var oranında insanları güzeldi çok keko falan görmedim orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakarya gelisen bir sehir ama buyuk sehirden gelirseniz yapamassiniz

• meslek nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Sakarya gelisen bir sehir ama buyuk sehirden gelirseniz yapamassiniz

Katılıyorum hocam +1

• kampus çok iyi.
  • sakar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.