buradaki okulda okunmaz. iğrenç esnaflar, taytını beline kadar çekip ağzını gere gere konuşup sürekli tip muhabbeti yapanlar, görgüsüz öğrenciler, saçma sapan egolu şeriatçı asistanlar, küçücük şehir, eski pasajlar, hayat kadınları, klasik karadeniz kurnazlığı… ağzına kadar dolu dolmuşlar, değişik rektör, saçma sapan yanlış not giren hocalar, büt olmayışı… turkiyenin en vasat okulu, sakarya universitesidir. turkiyeye benzer, her gün aynı kıyafeti giyen bir adamdır burası. yobazı çoktur, öyle tek tük gözüken akıllı kesim vardır. universite kültürünü geçtim, saüfest yaptılar araplar dans ediyordu. yazacaksanız burada mühendislik yazın; ama 4 sene boyunca kyk odalarında 31 çekeceksiniz. bk gibi iki tane mekanda bira içeceksiniz, maximum bu. öğrencileri bile ayrı bir pasif, 5 tane kulube katıldık aktif değil hiçbiri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAKARYA UNİVERSİTESİ HAKKINDA
-
-
Bir karar verin artık, daha dün Marmara ile aynı ayarda, en iyi ünilerden sonra mühendislik okunabilecek iyi okul diyerek tavsiye ediyordunuz SAÜ'yü...
-
mühendislik için hâla arkasındayım, marmarada okumak daha iyi olur neden biliyor musun? istanbulda çünkü. her şey girdiğin yer değil, bu tür şeyler de önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bildiğim kadarıyla bu hesap karamba’nın diğer hesabı kendisinin troll olduğunu duymuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özellikle Sakarya üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü seçmekle büyük bir hata yapmış birini tanıyorum 10 sene bölümü bitiremedi hocalar burnundan kıl aldırmıyor sanki dünyanın tek üniversitesi burası,sorulan hiçbir soruya karşılık bulamıyorsun iletişim kurmak nerdeyse imkansız herşey okula girene kadar toz pembe gösteriliyor kayıt yaptırdıktan sonra asla muhatap bulamıyorsun bu yüzden hiçbir okul 10 sene sürmez insanın psikolojisini bozar hayatınızın boşa geçmesini istemiyorsanız daha kolay bitirilebilecek bölümler seçin hele hele Sakarya Üniversitesi mi?seçmeden önce on kere daha düşünün....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X