YGS'den tercih yapabileceğim 3 üniversiteden biri Sakarya. Tabii ki öceliğim LYS ama eğer LYS'de başarısız olursam YGS için ilk tercihim Sakarya olacak.
O nedenle Sakarya kazananlar veya okuyanlar yorum yaparsa benim içinde iyi olur. Sözlükte falan sıkıcı demişler genel olarak...
Yok hocam abartmayalım o kadar bi istanbul izmir kadar olamaz ama Anadolu şehirlerinden daha iyidir bence.
sakarya gayet guzel bi yerdir.istanbuldan gelen bi insan sikilabilir belki ama.yine de guzel yerdir.
ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve bana beton hayatı çok sıkıcı ve itici geliyor artık bıktım taksimdi cevahirdi canyondu hiç öle gezilecek parktı vb... şeyler yok . 5-10 yer var çoğuda zaten anadolu yakasında oralara gidebilirim ancak . bu yüzden sakaryanın beni pek sıkacağını düşünmüyorum . bilmem yanlışmı düşünüyorum
Eğitim fakültesi hakkındaki sorularınızı yanıtlayabilirim.
uluslararası ilişkiler (i.ö)
ben baktım daha cok doğa güzellikleriyle ön plana cıkıyor.ama ben gümüşyakada oturuyorum buradan daha hareketlidir en azından.burada nüfus 10.000 kampuste 50.000 nede olsa :))
quote:
Orijinalden alıntı: camokasahin
ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve bana beton hayatı çok sıkıcı ve itici geliyor artık bıktım taksimdi cevahirdi canyondu hiç öle gezilecek parktı vb... şeyler yok . 5-10 yer var çoğuda zaten anadolu yakasında oralara gidebilirim ancak . bu yüzden sakaryanın beni pek sıkacağını düşünmüyorum . bilmem yanlışmı düşünüyorum
sapanca sana cennet gibi gelir ozaman hocam
quote:
Orijinalden alıntı: lion17
ben baktım daha cok doğa güzellikleriyle ön plana cıkıyor.ama ben gümüşyakada oturuyorum buradan daha hareketlidir en azından.burada nüfus 10.000 kampuste 50.000 nede olsa :))
Hocam , burdanda biraz bilgi vereyim.Hem Gümüşyakayı hem Sakaryayı bilen biri olarak
Gümüşyakada geçirdiğin yaz aylarını şahsen sakaryada bulamazsın , ki ben her sene yazın gümüşyakadayım . Gümüşyakadaki kafes , zuzu gibi mekanları sakaryada kışın zor bulursun
Gümüşyakayı yabana atma sen bu arada demirkayakentte oturuyorum biliyosundur belki
quote:
Orijinalden alıntı: KanzleR
quote:
Orijinalden alıntı: lion17
Hocam , burdanda biraz bilgi vereyim.Hem Gümüşyakayı hem Sakaryayı bilen biri olarak
Gümüşyakada geçirdiğin yaz aylarını şahsen sakaryada bulamazsın , ki ben her sene yazın gümüşyakadayım . Gümüşyakadaki kafes , zuzu gibi mekanları sakaryada kışın zor bulursun
Gümüşyakayı yabana atma sen bu arada demirkayakentte oturuyorum biliyosundur belki
bilmezmiyim demirkayayı :)
ama g.yaka artık sıktı beni özellikle bu sene artık kazanıp gdiyorum oyuzden sevincliyim bi sene kazanamadığm için biraz sıkıntılı geldi bana g.yaka
sakarya mı imkanınız varsa gelmeyin ben geçen sene gittim bu sene tekrar hazırlanıyorum o kadar diyimsakarya sakarya bi çark caddesi bi de sapancadan oluşuyo yanında 2 3 arkadaşın yoksa hızlı adımlarla yürünüp gidilmesi gereken bi yer oyalananın başına iyi şeyler gelmiyo hele öğrenciysesapanca cağrafi olarak güzel ama öğrenci olarak bi gidin görün neler oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme