Şimdi Ara

sakarya üniversitesi kazananlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YGS'den tercih yapabileceğim 3 üniversiteden biri Sakarya. Tabii ki öceliğim LYS ama eğer LYS'de başarısız olursam YGS için ilk tercihim Sakarya olacak.

O nedenle Sakarya kazananlar veya okuyanlar yorum yaparsa benim içinde iyi olur. Sözlükte falan sıkıcı demişler genel olarak...
  • Yok hocam abartmayalım o kadar bi istanbul izmir kadar olamaz ama Anadolu şehirlerinden daha iyidir bence.
  • sakarya gayet guzel bi yerdir.istanbuldan gelen bi insan sikilabilir belki ama.yine de guzel yerdir.
  • ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve bana beton hayatı çok sıkıcı ve itici geliyor artık bıktım taksimdi cevahirdi canyondu hiç öle gezilecek parktı vb... şeyler yok . 5-10 yer var çoğuda zaten anadolu yakasında oralara gidebilirim ancak . bu yüzden sakaryanın beni pek sıkacağını düşünmüyorum . bilmem yanlışmı düşünüyorum
  • Eğitim fakültesi hakkındaki sorularınızı yanıtlayabilirim.
  • uluslararası ilişkiler (i.ö)

ben baktım daha cok doğa güzellikleriyle ön plana cıkıyor.ama ben gümüşyakada oturuyorum buradan daha hareketlidir en azından.burada nüfus 10.000 kampuste 50.000 nede olsa :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve bana beton hayatı çok sıkıcı ve itici geliyor artık bıktım taksimdi cevahirdi canyondu hiç öle gezilecek parktı vb... şeyler yok . 5-10 yer var çoğuda zaten anadolu yakasında oralara gidebilirim ancak . bu yüzden sakaryanın beni pek sıkacağını düşünmüyorum . bilmem yanlışmı düşünüyorum

sapanca sana cennet gibi gelir ozaman hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: lion17

uluslararası ilişkiler (i.ö)

ben baktım daha cok doğa güzellikleriyle ön plana cıkıyor.ama ben gümüşyakada oturuyorum buradan daha hareketlidir en azından.burada nüfus 10.000 kampuste 50.000 nede olsa :))

Hocam , burdanda biraz bilgi vereyim.Hem Gümüşyakayı hem Sakaryayı bilen biri olarak

Gümüşyakada geçirdiğin yaz aylarını şahsen sakaryada bulamazsın , ki ben her sene yazın gümüşyakadayım . Gümüşyakadaki kafes , zuzu gibi mekanları sakaryada kışın zor bulursun

Gümüşyakayı yabana atma sen bu arada demirkayakentte oturuyorum biliyosundur belki

• quote:

Orijinalden alıntı: KanzleR

quote:

Orijinalden alıntı: lion17

uluslararası ilişkiler (i.ö)

Hocam , burdanda biraz bilgi vereyim.Hem Gümüşyakayı hem Sakaryayı bilen biri olarak

Gümüşyakada geçirdiğin yaz aylarını şahsen sakaryada bulamazsın , ki ben her sene yazın gümüşyakadayım . Gümüşyakadaki kafes , zuzu gibi mekanları sakaryada kışın zor bulursun

Gümüşyakayı yabana atma sen bu arada demirkayakentte oturuyorum biliyosundur belki

bilmezmiyim demirkayayı :)

ama g.yaka artık sıktı beni özellikle bu sene artık kazanıp gdiyorum oyuzden sevincliyim bi sene kazanamadığm için biraz sıkıntılı geldi bana g.yaka

• sakarya mı imkanınız varsa gelmeyin ben geçen sene gittim bu sene tekrar hazırlanıyorum o kadar diyimsakarya sakarya bi çark caddesi bi de sapancadan oluşuyo yanında 2 3 arkadaşın yoksa hızlı adımlarla yürünüp gidilmesi gereken bi yer oyalananın başına iyi şeyler gelmiyo hele öğrenciysesapanca cağrafi olarak güzel ama öğrenci olarak bi gidin görün neler oluyo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.