Arkadaşlar autocad falan demişsiniz ama bunlar sadece bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünde gösterilir. Benim bölümüm bilgi yönetimi. Program olarak ise excel word flash ve access gösterdiler. Ayrıca HTML ve ASP de var. Benim bölümüm en kolay bölümdür ayrıca dipnot
Yalan yanlış konuşmak buna deniyor işte.
Autocad Bilgisayar programcılığında gösterilmez. Çünkü Autocad çizim programıdır. Makineciler inşaat mühendisleri mekanik tasarımcılar kullanır.
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Arkadaşlar autocad falan demişsiniz ama bunlar sadece bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünde gösterilir. Benim bölümüm bilgi yönetimi. Program olarak ise excel word flash ve access gösterdiler. Ayrıca HTML ve ASP de var. Benim bölümüm en kolay bölümdür ayrıca dipnot
U.E Endüstriyel Elektronik okuyorum autocad gördüm dersin adı da:bilgisayar destekli çizim.
Ben sayısal mezunuyum ama bu sene pek iyi bir puan çıkaramadım.Boş kalmakta istemiyorum Bilgi yönetimine girebilirmiyim sayısalım ama Puan 0.3 lü 220
up
Arkadaşlar bişey sorucam size insan kaynakları yönetimi bölümüne girmek istiyorum bu sene kac puan yeterlidir acaba bilginiz varmı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme