Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi uzaktan Egitim hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar autocad falan demişsiniz ama bunlar sadece bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünde gösterilir. Benim bölümüm bilgi yönetimi. Program olarak ise excel word flash ve access gösterdiler. Ayrıca HTML ve ASP de var. Benim bölümüm en kolay bölümdür ayrıca dipnot

Yalan yanlış konuşmak buna deniyor işte.

Autocad Bilgisayar programcılığında gösterilmez. Çünkü Autocad çizim programıdır. Makineciler inşaat mühendisleri mekanik tasarımcılar kullanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Arkadaşlar autocad falan demişsiniz ama bunlar sadece bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümünde gösterilir. Benim bölümüm bilgi yönetimi. Program olarak ise excel word flash ve access gösterdiler. Ayrıca HTML ve ASP de var. Benim bölümüm en kolay bölümdür ayrıca dipnot

U.E Endüstriyel Elektronik okuyorum autocad gördüm dersin adı da:bilgisayar destekli çizim.
  • Ben sayısal mezunuyum ama bu sene pek iyi bir puan çıkaramadım.Boş kalmakta istemiyorum Bilgi yönetimine girebilirmiyim sayısalım ama Puan 0.3 lü 220
  • up
  • Arkadaşlar bişey sorucam size insan kaynakları yönetimi bölümüne girmek istiyorum bu sene kac puan yeterlidir acaba bilginiz varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.