Sakarya'da yaşayan biri olarak seyahatetmenizi tavsiye etmem. Her yer suriyeli adeta küçük halep,ortadoğu halkı çok yobaz seçim sonuçları bunu doğrular nitelikte
quote:
Orijinalden alıntı: taha_54
Sakarya'da yaşayan biri olarak seyahatetmenizi tavsiye etmem. Her yer suriyeli adeta küçük halep,ortadoğu halkı çok yobaz seçim sonuçları bunu doğrular nitelikte
10 yılı geçti sakaryadayım , dedigin gibi bir durumla karşılaşmadım. Özellikle serdivanda 9 yıl yemeksepeti v.b ile evlere paket servisi v.s yani birebir insanlarla ilişkideydik. 13 bin suriyeli var sakaryada nufus 1 milyon üzeri. Varsa yanlışı olan gerekeni yaparsın. Yok küçük halep v.s iyice attın sende :) 3 tane avm si , cadde 54 ü , hilton oteli v.s müthiş yatırımcı çeken bir alan. Dehşet bir öğrenci potansiyeli var. Okulun kalitesi türkiyede devlet üniversitelerinde 8. sırada. Halkın yobazlıgına gelince verilen oylardan bunu söylemek dogru olmaz. Sen yanlış tanımışın biraz :) Arada embesil tipler yokmu elbet var deli kaynıo ama emin ol diğer şehirlere kıyasla kat kat iyi . iletişim benim şahsi ofisim. Çayada bekleriz . Resmini ekledigimde ilan sitem. Sakaryada değil türkiyede tasarım olarak eşi benzeri yok. 5 mayıs gibi açıyoruz. Orayada ilgini beklerim saygılar
Kangal3454
kullanıcısına yanıt
büyükşehir belediyesinde mi çalışıyorsun arkadaşım bu kadar kör olamazsın
quote:
belediyenin sahip oldugu veriden fazlası var elimde. bana belge ile yaz. sayı belli kayıt belli. Ayrıca yaptıgım iş zaten orda mevcut
quote:
her yer suri haklısın kentpark var türk görürce şaşırdım sapanca gölü iyi ama sapancayı zengin arap sarmış ve deprem müzesi çok küçük ilgisiz